fredag 16. oktober 2020

Tretak pris m2

For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp lafting i ordboka. Teknikken er enkel å forstå. Lafting kan være en nyttig og kjekk hobby. Hogsnes, Leine og Sageng.


Grethes hus for Synchro : Bok : Framdriftsplanlegging Sundfør, Ingolf. Created with Sketch. There are 25 in Ryfylkemuseet: Sold. I fyrste delen i boka står det om kva lafting er.


Vidare om emne og redskap. I siste delen om korleis ein gjer det" Boken er nesten som ny. Alt eksperten Arne Berg kunne om tømmerhus, er nå tilgjengelig som e- bok. Samtidig frykter Riksantikvaren at lafteteknikken dør på grunn av.


Hus, hogge, tømmer og skog. Godal, Jon Bojer. Praktisk tømrerarbeid. I boka » Om det å lafte » nevnes sekskantlaftet slik jeg.


For dager siden — Laft er en veggkonstruksjon av liggende tømmer, der stokkene legges. To kommentarer til Roar Hauglids bok, Fortidsminneforeningens årbok. Denne boka held fram med granskande blikk.


Variasjonen i laft er stor. Vi står andsynes eit svært omfattande tema. Boka fortel om lafting i eldre og nyare tid. Boka går også inn på kva lafting er, kva reiskapar ein bruker og korleis ein gjer det.


Har ordliste og litteraturliste. Selg boken i stedet Naviger. Vi går gjennom det vi kallar kategoriar av hus, bruksføremål. Boka er egnet for nybegynnere, og viser i trinn for trinn i tekst.


I stedet for at det ble laftet helt i hverandre, ble det jukset litt og lagt en kortere stokk i mellom, altså "lusa", for å. Dette er den enkleste måten å lafte på. Ny bok - Om det å lafte - til salgs på Hjerleid.


Boka er et samarbeid mellom Steinar Moldal, tømrer fra Dovre som tegnet skissene, lafter Henning Olstad. Vi har ein ufatteleg rikdom av variasjon over temaet laft og nov i tømmer her i landet. Difor kjem ikkje denne boka lenger enn til å omtala sjølve. Formålet med prosjektet var å dokumentere barkelaft i tradisjon fra Hedmark.


Add to Wishlist. Sendes fra oss i løpet av 1-arbeidsdager. Ein kjem veldig lang med interesse. For å verta god må ein øva på lafting i praksis. Det er ikkje noko du kan læra frå ei bok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.