onsdag 14. oktober 2020

Vindski montering

Gjelder for perioden 01. Strøm på måler. Vi forhandler strømuttaksbokser, for bruk på marina, campingplasser m. Boksene er av fabrikat Gewiss plast IP, se under.


For å kunne bedrive denne formen for camping er. Både CEE og Schuko. Nå er strøm og vann slått på. Campingtilbehør til campingvogn. Alle brannslanger virker. Pga omprogramering er brikkesystem. Plassen har kapasitet til 2campingvogner – alle med eget strømuttak. I tillegg er det egen plass for bobiler og andre campinggjester for korttidsopphold. Disse er opparbeidet på stein og grusfyllinger som gir god drenering. Det er til sammen plasser med strøm.


Uansett hvor du parkerer er det et servicebygg. Jeg skal dra på biltur rundt omkring i landet og overnatte i telt på campingplasser, og vil innimellom trenge tilgang til strøm. Jeg har forstått at de fleste. Før dro man på camping med telt og primus.


Nå fyller vi bobilen med alskens elektriske innretninger, alt fra kaffetrakter til TV. Det krever at du tenker litt. Hook-Up serien er produsert i. Les også nøye campingplassens regler for tilkobling og bruk av strøm. Flere steder i landet tilbyr Statens vegvesen og Norsk.


Nordens største plasser for bobil, caravan og campingvogn. Vår erfaring er at mange bobilister har utfordringer med strøm i sine bobiler. Fricamping der du er selvforsynt med strøm, blir mer og mer aktuelt nå som nye grupper campere. Et begrenset antall teltplasser har også mulighet for strømtilkopling.


Bobil på camping (stor), eks strøm inkl pers, 300. Buss på bobil camp. Sesongleie vogn med isolert fortelt, inkl. Dette gjelder først og fremst oppvarming av campingvogner og uttak for bilvarme.


Markedets ledende strømuttak til campingplasser for bruk til. Bestilling av tid og betaling gjøres i «vakta». Ved eventuell bruk av skjøtekabel skal skjøten være tildekket.


Vindski montering

Caravan, Bobil, Telt. Vi har strømuttak. Disse er plassert på strømstolper og bygninger over hele plassen. Dusj, vaskemaskin og strøm inkludert. Døgnleie teltplass: kr 25. Dusj og vaskemaskin inkludert. De fire første plassene i. A strøm, ellers stort plen-område uten strøm og uten. Veiledende priser for overnatting inkl. Vi tilbyr plass både med og uten strøm. Her på Bø camping har vi dessverre ikke mulighet til å ta imot forhåndsreservasjon, da vi ikke har nummererte plasser.


Det fins strømuttak nesten over hele området.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.