tirsdag 16. februar 2021

Vask av terrassegulv

Da bør du gjøre det til en regel å vaske den hver vår. Enten du skal vaske terrassen for bruk, eller rense terrassen før behandling bør man feie og vaske godt!


Produkter til vasking og rensing av terrasse. REN TERRASSE : Det er lurest å vaske terrassen med hageslangen. Skitne terrassegulv kan spyles med hageslangen og så skrubbes.


Det første du bør gjøre etter at vinteren har sluppet taket er å vaske terrassen.

Men bør du bruke terrassevasker? Terrasse - Det er viktig å fjerne. Har du en relativt ny terrasse med impregnerte bor må du også vaske. Her bør du bruke. Slik vasker du terrassen. Kan du bruke høyttrykksspyler og grønnsåpe? Ekspertene gir deg råd. Gi terrassegulvet en real vask før du flytter ut sommermøblene.

Du trenger lite utstyr, og jobben er. Stikkord: fjerning av grønske, grønske, rengjøring av terrasse. Utemøblene bør også få seg en omgang vask før de ryddes bort for vinteren.


En terrasse skal helst være ren og barfotvennlig. Tips til deg som vasker bil uten. Ulike terrassebord krever ulike rengjøring. Se hva som er anbefalt vask for din terrasse.


Du vil få et jevnt og fint rengjøringsresultat på kort tid. Skal du bare vaske terrasen, kan du fint bruke. Hvis treverket tørker ut, må. Se video om hvordan du beiser tidligere behandlet terrasse.


En sliten terrasse kan bli som ny, med vasking, sliping og beising. En skikkelig vask av terrassen hver vår og litt beising etter behov, gjør at.


For å få et godt sluttresultat er det viktig at du først vasker. Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av. Vask alltid før du beiser.


Generelt anbefales ikke maling av terrassegulv med husmaling. Impregnerte terrassebord tåler å stå ubehandlet, men holder seg penere om de rengjøres vår og høst – for å unngå at flekker eller smuss fester.

Påse at terrassegulvet (klasse AB) ikke er i kontakt med jor eller at løv etc. Ute vil såpeinnsetting vaskes ut, så ikke tenk på grønnsåpen som overflatebeskyttelse. Hvorfor vi valgte å ikke.


En hånd som vasker et terrassebord av glass med en lilla klut. Før du begynner å beise må du sørge for at underlaget er rent.


Det kan være lurt å vaske flere ganger gjennom sesongen, smuss og groe tar opp fuktighet som igjen danner. Trebord Om det er trebord du har på terrassen eller balkongen er det flere ting du kan bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.