onsdag 26. mai 2021

Vindskier impregnert

Har du et hus med vindskier av trykkimpregnert tre, er det derfor ”bare” å fjerne de gamle vindskiene, måle opp nøyaktig og montere de nye etter. Cu impregnert virke i lang lengde. Jeg skal bytte vindskier på en garasje og ser at huset til garasjens eier har vindskier istedet for 2. Dessuten tjener vindskiene som underlag og spikerslag for dekkbordene, som skjuler tekkingens avslutning.


VINDSKIER OG DEKKBORD. Vindskiene må ha et.

Man har gjerne et beslag over isbordet også. Den beskytter både. Når kan du male på trykkimpregnert treverk? Her får du svar på hvor lenge bør du vente før du maler på trykkimpregnerte materialer, og hva du.


Maler Male vindskier i samme farge som huset. Trondheim, Onsdag 06.


Bytte ut vindskier med nye i ferdiggrunnet impregnert materiale, eller hvis mulig vedlikeholdsfritt alternativt i f. Trinn til feier, de og remontert. Det må monteres.

Impregnert rektangulær kledning er anvendelig, og kan brukes til mye. Nytt dekkbord på vindskier, impregnert. BLIKKENSLAGERARBEIDER.


Alle materialer til blikkenslagerarbeider leveres i plastbelagt stål. Enkelte hjørnebor vindskier og takrenner som er i direkte kontakt med torv på taket, er det eneste som er råteskadet etter ti år.


Fire forskjellige. I forkant av oljebehandlingen er trevirket impregnert med. Royalimpregnerte tretak. Nye vindskier og vannbord impregnert hvit grunnet. Fest i taket med. Lekter 30×48mm Impregnert. Terrassebord imp 28x120mm. Kledning 22x1m. Trykkimpregnert furu er den mest vanlige treverket vi bruker til terrasser. Mange bruker det også som utvendig kledning for å få et mer holdbart. Hos Maxbo finner du et godt utvalg av impregnert og modifisert kledning, Kjøp på nett eller i butikk.


Vanlig impregnert bør nok behandles minimum hvert annet år. Hasås lagerfører noen dimensjoner av disse, spesielt brukes disse til vindskier.

Boden står på betongsåle. Dersom den skal løftes bort hel med kranbil må det monteres støtte-kryss innvendig. Total bredde ved vindskier : 350. Trappen til Båtbyggeriet ble fornyet På «naustet» ved Fiskerangen ble vindskiene mot vest skiftet og hele vestveggen impregnert.


Til Båthallen ble det laget nytt. Grunnmursvill impregnert. Toppsvill langside. Ved maling etter montering, kan en bruke en. Rorbu fra Ona, reparert sviller og vindskier. Alle de antikvariske hus er helt eller delvis impregnert utvendig og sprøytet mot borebille innvendig. I båthallen ble inngangsdøren med trelås reparert etter innbruddene om våren. Taket ble reingjort. Norske tømmerhus frå mellomalderen 3: Hus for Hus. Veggstokkar i første høgda var i god stand.


Til slutt vart alt impregnert med eit lyst tjørepreparat. Fotokopi i Riksantikvariatet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.