mandag 31. august 2015

Glans maling tak

Furu -spisestue som skulle få plass på hytta! Ta kontakt med oss om vi skal pusse opp noe du er glad i, men som har litt feil farge ;). Har du et slitt stue- eller spisebord ? PLASSBYGGET: Den plassbygde kjøkkeninnredningen i kvistfri furu er laget av møbelsnekker. Skal pusse opp et spisebord med stoler til.


Glans maling tak

Må alt pusses helt ned med pussepapir. Hvordan går jeg frem ? Her etter puss, lakk og klarlakk. Jeg prøvde først med sandblåsing, men ga det fort opp pga mangel på tilgjengelige fasiliteter.


Produkter › Produkter › NYHET-Hardvoks. Den fås i fargeløs, og i flere fine farger. Glansen er silkematt. Treverket kjennes naturlig å ta på.


Noen som har erfaring med sliping og beising av bjurstad spisebord fra ikea? Massiv furu, Askfiner, Beiset, Klar akryllakk. Varmluftpistol kan like godt løse opp lim for finér som lakk. Er det ennå igjen.


Superfint, lysnet Biri spisebord i furu, pusset og såpevasket. Fra 60-tallet- klassisk norsk design. Pusse opp spisebord furu.


SLIPEJOBBEN: Med en plansliper ble bordplaten slipt ned på rundt én time, først med et grovt papir og så. Vær med når det diskuteres vankanta bord eller ikke. Gran får ofte god kvalitet sammen med furu. Blåbærlyng trives i. Dette bør du kunne.


Glans maling tak

Ole viser en rekke prosjekter laget fra bunnen av med enkle materialer, mens Aleksandra viser. Man trenger ikke bestandig å måtte kjøpe seg nytt bord.


Noen ganger så kan det faktisk holde med å. Scroll for details. HVORDAN PUSSE OPP ET GAMMELT BORD. Se oppskriften på fornyelse av fire typisk loppefunn: Furukommode, telefonbord i teak.


Her er tre tips til deg som vil kjøpe gamle møbler for å pusse opp. Jeg har et spisebord i det jeg antar er overflatebehandla furu. Fornyelse av gammel lakkert furu kommode. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler.


Istedet for å svare hver. En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Gammelt bord som kunne endt på fyllinga. Et ordinært tv-skap i furu.


Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga. Eieren vil gjerne friske det opp i en mindre gul farge.


Som regel er furu den tresorten man forbinder med gulning. Når man har pusset ned et møbel, gjelder samme fremgangsmåte som for nylagde møbler. I noen tilfeller kan en møbelsnekker fikse problemet. For en amatør vil heltre være lettere å pusse opp.


Glans maling tak

Når det gjelder pussing, så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.