onsdag 5. august 2015

Isolert hundehus

Isolert hundehus

Slik gir du hunden en varm og tørr koseplass: isolerte hundehus gir god beskyttelse mot vind og vær så hunden kan holde seg varm og tørr. Herkules isolert hundehus, laget i varmgalvanisert stålramme og trefyllinger. Huset har også avtagbart tak og. Det blir ikke brukt så da ønsker jeg å selge det til noen som trenger et bra isolert, stort hundehus med.


Nytt isolert hundehus selges. Bredde utvendig: 1cm. Et bra hundehus er gull verdt om hunden din elsker å være ute. Et isolert hundehus er enda bedre. Vi viser deg hvordan du bygger det. Hundehuset er isolert og med innvendig vindfang. Døråpning og hjørner er forsterkt med zink. Bunn og sider samles raskt. Ett strøk klar beis utvendig. Bunnen er laget av impregnerte materialer. Innvendig er veggene kledd med finèr. Ytter- og innerrom. Isolert hundehus.


Fremstilt i tre med værbestandige yttervegger, og papp på taket. Doble vegger med skumisolering og høydejusterbare plastben. Vi hadde noen rester i garasjen, som vi fikk nytte av. HUNDEHUSET FERDIG!


Isolert hundehus

Lurte bare på om noen har mål til isolert hundehus, og evt. EU- godkjent varmelement til hundehus. Jeg ønsker å ha. Transformator 150W til varmelement.


Vi bygger hundehus etter dine ønsker for å dekke hundenes behov eller for at. Hundkoja isolerad Hundkoja 4- Season. Perfekt för både sommar och vinter. Med plastgardin.


Nå kan du enkelt mura et solid og vedlikeholdsfritt hundehus som hunden din vil definitivt nyte. Feb Et godt hundehus er gull verdt hvis hunden din elsker å være ute.


Isolert hundehus

Hvis du bor på et sted hvor det blir kaldt om natten, må du bygge hunden din et isolert hundhus hvis du ønsker å få. Stein, kryssfiner eller trelast brukes. Hunder som oppstalles ute, skal ha tilgang til hundehus eller rom som er vanntett og vindtett. Hus som brukes om vinteren, må være isolert i nødvendig gra.


Hvordan bygge hundehus ? Denne oppskrifta er ment for hunder av medium størrelse, fra til kilo. Passer fint for Siberians og. Kontakt oss for priser.


Også hunder som bor ute i hundegård eller er bundet opp med kjetting, skal ifølge dyrevelferdsloven ha et egnet hundehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.