onsdag 23. september 2015

Montering av røykrør i leca pipe

Til pipa kan det leveres røykrør - innføringer for peis og ovner, pipebeslag, toppbeslag og pipehatt. Pipa er enkel å sette opp, — du kan selv gjøre det på en dag. Dette gjør det lettere å montere ildsted. Leca Venti Pipe i hjørne med trevegger.


Dersom det benyttes et uisolert røykrør skal veggen beskyttes med luftet. Skal montere en ovn til en ny lecapipe.

Hvordan tar man hull i pipa til røykrøret ? Pipa i huset er en lecapipe fra ca -79. Dvs at det ikke bare er å lage nytt hull og montere røykrør, da dette kommer i konflikt med lokket som. Det er nemlig viktig at røykrør -innføringen ikke stikker inn i pipa – det kan føre. Før røykrøret monteres endelig i skorsteinen, må det tettes med.


For lecapipe, leca minipipe, icopalpipe, ISO Kern og shiedel pipe skal det etableres en røykrørsinnføring som er laget. For røykrør mot stuss er det 8mm pakning som skal velges.


Avstand mellom røykrørsinnføringer skal være minimum 2mm.

MONTERING AV ICOPAL. RØYKRØRSINNFØRING: Icopal elementpipe har minimal. Montering av røykrørsinnføring i element- LECA - pipe, (fullversjon) 10. Røkrørinnføring for Leca venti pipe.


Pipeløpet er på disse pipene Ømm. Et røykrør må ikke forveksles med stålpipe. Rørpakke for toppmontering 3. Hva er brannmur?


Hos Varmefag kan du få montert både peis og pipe på kun én dag. Ta kontakt for. Monteingspakken inneholder følgende: - RØYKRØR Ø150X250MM. Dersom ovnen skal monteres i hjørne, grader ift pipe, så må man legge til et.


Vi hjelper deg med anbud på lecapipe. Få anbud på lecapipe i Troms. Rive lecapipe og montere stålpipe. Lecapipe med to røykrør ferdig montert.


Deretter monteres peisovnen og røykrøret settes på plass. Det legges en tynn pakning mellom røykrøret og røykrørsinnføringen for å tette installasjonen.

Men spør om de vil se på røykrøret og murarbeidet der før du murer helt. Særlig om pipa er av tegl og ikke elementpipe ( Leca e.l.) som man.


Pipehatt reduserer dessuten farten på røykgassen, men bør monteres der det er. Brannmuren kan settes opp av Leca -blokker eller tilsvarende blokker.


Røykrør skal monteres i hht monteringsanvisning, som skal være på et. Vi ønsker bakmontert røykrør på Contura 6og tetting av tidligere topp montert hull. Pipeelement som er montert på denne måten har vært anbefalt som en løsning fra. Leca elementpiper sier at løsningen aldri har stått i. Skal røret monteres flush med innvendig pipevegg, eller skal det f. Leca Pipe er nå blitt enda enklere å montere.


Den kan faktisk. Monteres med ilfast masse eller flytende. På lager hos varehus. Røkinnføring for Leca pipe med rundt innerrør diameter Ø200mm og røkrør diameter Ø125mm. Legg i handlevogn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.