fredag 16. oktober 2015

Anker pynt

Prøv disse søde og flotte pynte anker til dit maritime festbord. De kommer i pakker med stk. Dekorstein i Dekorativ-serien med uthugget anker. Stor, tung, massiv granittblokk som egner seg godt på offentlige og private områder.


Dette ankeret kan du enten pynte opp med til sommerfesten enten det er med eller uten maritimt tema.

Du kan også bruke det som. Perfekt til å pynte opp hytten ved sjøen eller det maritime hjem. Morsom pyntegjenstand til deg selv eller gi bort i gave. Ankerdram Bruce anker pynt.


Mål: 1mm x 1mm x. Elegante personaliserte servietter med folietrykk. Send inn mail for å se et bilde av hvordan designet blir før. Laget av messing.

Forpakningsvekt, kg. Maksanker eller M- anker. Produktinformasjon. Ved bruk av ankervinsj kan det være problematisk å få ankeret riktig inn i vogga, men likevel er modellen en favoritt hos ekspertene.


Støpt i syrefast, sjøvannbestandig AISI 31 s. Skålanker, 8kg, syrefast stål (AISI316). Rask levering av festutstyr. Bordkortene har anker i gull. Annet belysning. Maritim Båtutstyr. Legg til dine favoritter. På nett: Stk.


For å skape en fest med maritimt tema er dette skikkelig super pynt for her har vi en dekorativ ankergirlander i blått og hvitt som er stilig og interessant. Kors, bronse 17cm.


GD ImportUtetermometer -Fuglefamilie. Pyntefigur -Elg. TewaTulipankrans.

Stort anker med lang kjetting (veier lite) til enten pynt på fest eller til kostyme. Deilig frotte håndkle med ankermotiv. Håndkle med anker 50x100cm.


Passer for både han å henne, surres to ganger rundt håndleddet. Fåes i Svart, Brun, Hvit. Denne fine dekorasjonen er laget av polyesterharpiks. Den er helt giftfri og har. Blomsteranker nr. Vil du gjerne pynte din sømprojekter med egen label til sidesøm?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.