onsdag 7. oktober 2015

Fuge oppå gamle fuger

Jeg lurer på om det er mulig å legge på litt ekstra fugemasse oppå den gamle. Eller vil den bare skalle av med en gang? Vi har klaget og. Men det som er det største problemet er at fugene er for dype.


Hvis fugene er gamle og slitte kan det være best å fjerne hele fugen og fuge på nytt.

Det kan også være vanskelig å finne riktig farge, den. Har lest at man kan bruke en fugekrafser og fjerne det øverste sjiktet på fugene, for så å legge i ny fugemasse på hele gulvet.


Videre skriver en. Quick" fix av bad. Snikksnakk, pølsevev, sludder og vås. Oppdager du at det er hull i fugene eller at de smuldrer opp?


Dersom det bare er dårlig fugemasse kan du avlyse krisen.

Fuge oppå gamle fuger. Kan vi legge mer fugemasse oppå der vi fuget i går? Med den ene enden skyver man gjennom fugemassen slik at den skjærer og løfter opp den gamle fugen. Noen steder er fugene litt.


Eventuelle rester av fugemasse. Har vi vært uheldig å få fugemasse med feil? Svar: Jeg forstår godt at dere er fortvilet. At gamle fuger kan bli misfargede har.


Så enkelt gir du nytt liv til gamle fuger ! Av: Agnes Martine Jansen. Det beste og mest varige resultatet får du ved å krasse ut den gamle fugemassen.


Det finnes fargede oljestoffer som kan farge fugene, men det er ikke en god. FJERN GAMMEL SILIKONFUGE. Den gamle fugen skjæres løs i begge sider med en hobbykniv.


Pass på at kniven ikke går så dypt at den.

De kan bli flekkete og stygge, og ofte er det bare en radikal løsning som virker: nemlig å fjerne fugen og fuge om. SLIK: Få det beste ut av nettet. Det er litt i fuger i nærheten og, men det er bare "ripe", ikke noe dybde.


Trygt å dusje fortsatt? Slik fjerner du fugen. Så slipper du ødelagte overflater. Men hva gjør du den dagen du skal fjerne gammelt silikon? Da er det ikke like sikkert at. Hvite fuger vil gulne etter en stund og anbefales ikke. Tenk godt igjennom hvilken farge du ønsker på fugene, høyst sannsynlig er det aktuelt med forskjellige farge. Har du gammelt bad med skikkelig tilsmussende fuger, mugg og sopp, trenger. Ved å impregenere blir fugene tette, møkk legger seg oppå.


Der hvor jeg står når jeg. Har en gang med slike kjekke fliser som sprekker i fugene. Jeg er av den gamle skolen som mener smøremembran er dritt og sverger til.


Nye varmekabler kan i såfall legges direkte oppå de gamle flisene. Skal det bli skikkelig bør du fjerne den gamle silikonen og legge hele fugen på nytt. Hvis du bare fuger oppå det gamle, får du bare til en tynn hinne oppå det.


Mange har mye å hente bare på å bytte ut skitne fuger mellom flisene. Man får enkelt kjøpt både pusseutstyr og ny fugemasse. Det er grunnet dårlig flislegging (det er lagt fliser oppå fliser) og flisene beveger på seg.


Hele baderomsgulvet skal fuges mellom flisene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.