mandag 12. oktober 2015

Pussing av pipe inne

Pussing av pipe inne

Det var et par små plasser at det kom fram litt sparkel men ellers var det bare gammel puss som var framme i lyset! HVA gjør jeg galt! Tørrmøtel til muring og pussing av vegg, inne og ute.


Er det innendørs eller utendørs? Ett, to eller tre sjikt? Til tegl og betong kan en puss kun være av estetisk karakter, mens der hvor Leca blir brukt. En rå mur eller en ujevn vegg kan rettes opp med puss.


Her kan du bruke puss til innendørs bruk. Det kan være en sementbasert puss eller en.


Det finnes mange måter å pusse vegger på, men på disse sidene har vi samlet de mest utbredte, så du kan få råd og veiledning når du skal pusse veggene. Den siste uken har det handlet om sparkling av gips og pussing av pipe og brannmur for det meste. I tillegg en del småting, bla innsetting av.


Pussing av pipe inne

De murte veggene innendørs skal pusses for å få estetisk tiltalende overflater. I denne episoden. Pusse pipe innendørs. Leca-pipe der gammel murpuss er meislet av skal pusses slett.


Hull og rørstuss til ny peisovn er montert. Utvendig lønner det seg alltid å pusse muren. Den ferdige pussen er ytterligere forsterket ved at et armeringsnett av glassfiber bakes inn i pussen.


Leca Pipe har i alle år tilfredsstilt de strengeste krav. Pipeforing med innvendig diameter 1mm. Før pussing ble sotluka montert og fuget innvendig. Så har jeg lagt på et lag puss med stålbrett, pluss at en hjørnelist med glassfiberarmering er.


På stua gjorde jeg halvbra jobb da jeg pusset opp pipa for et par tiår. Før jeg setter inn ny peisovn, må pipa og veggen bak pusses. Hva er beste måte å gjøre dette på? Standard murpuss?


Pussing av pipe inne

Leste også om gipspuss som også ble. Er skorsteinen av lettklinker skal den belegges med nett. Innendørs bruker. Har du tenkt å pusse opp i et hus med teglskorstein?


Det er avhengig av om det er inne eller ute, og om det er krav til utseende og holdbarhet. En utvendig puss skal hindre og evt. For eldre ildsted uten.


Grunningen påføres ett strøk som skal trekke inn i underlaget og. En innvendig puss skal ofte kun ivareta en estetisk funksjon og gi farge og struktur til. Weber har tilpassete produkter for både muring og pussing. Legge puss på pipe og vegg ved ovn for senere å male vegg og pusset murstein hvit.


De kan brukes både inne og ute, for eksempel på pipe, brannmur, peis eller grunnmur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.