torsdag 22. oktober 2015

Skjule ledninger bak tv

Det er mange metoder til å skjule ledninger. Likevel er dette faste innslag i de fleste hjem, fordi vi setter pris på en bra TV med subwoofer og surroundly og kanskje et.


Ledningsskjuler: Skjult bak listene langs gulvet. Selve strømforsyningen kan settes i stikk bak tv. Gjem ledningene i en kabelkanal som du enkelt monterer med skruer eller dobbeltheftende teip på veggen, i taket eller bak møbler.


Her finner du også kabelbån kabelsamlere og den praktiske kabelboksen, en boks som skjuler ledninger og.

Kabelbånd med borrelås Få orden i strømkablene bak tv - apparatet eller. Boks til ledninger. En stor, svart tv og tunge høyttalere og lange ledninger harmonerer dårlig med.


Jeg tror det er mur bak panelet som er der. Tok bare et akkurat stort nok hull i veggplata bak tv og bak stereobenken. Her er smarte tips for hvordan du skjuler stygge ledninger og ladere. Jeg skal henge en TV på veggen og vurderer å trekke kablene.


Her er det snakk om å skjule strømkabelen til TVen gjennom et rør i veggen. Disse skjuler ledningene dine og ser fine ut.

I tillegg er det bra at de kommer i forskjellige størrelser. Foto: Faksimile: Kjøp. Denne kan være. Installere et uttak bak TV -en.


En fin måte å ta vare på problemet med strømledninger er å ha en stikkontakt rett bak TVen. Hvis du er heldig, er. Et solid bærepunkt ble satt opp for å bære en veggfestet TV, og en rekke hulrom og kabelgater skulle skjule alt av kabler og bokser, samtidig. Og ledningsrotet under skrivebordet, rundt PC-en, bak TV -en og ved.


Men jammen fikk vi det ikke til. Der skjuler den store boksen til selve Samsungen seg. Ledningene går derfra ut på andre siden, og inn i benken ved vinduet. Flate TV -er skal etter manges mening henge på veggen.


Estetisk løsning som enkelt skjuler alle ledninger og kabler. Skjuler enkelt ledninger og kabler bak listen.


Slik kan du enkelt skjule alle ledninger bak veggen og få et rent og oversiktlig TV - område. Walls4You finnes i et stort utvalg farger, teksturer og design, er enkle.


Du trenger ikke å leve med bunten av synlig ledninger. Du kan skjule kabler uten å endre ditt hjem ved å kutte i veggen bak utstyret eller bruke.

Føles det som om ledningene er i ferd med å ta over hele stua? Bruk ledningslister og dekklister for å skjule ledninger som går langs vegg, gulv eller tak. Ideen bak VOX er nettopp hensynet til at at ting endrer seg hele tiden.


Skjul kablene med disse gulvlistene. SKJUL ROTET: Med en kabelboks kan du gjemme ledningene. Hvordan skjule ledninger og skjermer i innredningen sin? Få orden på kabler og ledninger på få minutter med en kabelsamler, eller skjul kabelen i en praktisk strømpe med navn Soba fra BlueLounge.


Er du lei kaoset av ledninger, høytalere og fjernkontroller? Hun kan fortelle at designerne bak TV -løsningen også har lagt fokus på trender.


Du kan velge å la TV -en fungere som et blikkfang i rommet eller forsøke å skjule den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.