tirsdag 20. oktober 2015

Utvendig karmmål

De utvendige karmmålene er de målene som våre vinduer og. Etter at du har fjernet listverk måler du vinduet fra ytterkant av karm til ytterkant av karm ( utvendige karmmål ). Noter målene med bredde først.


Det enkleste er å måle det gamle vinduet fra ytterkant til ytterkant av vinduskarmen ( utvendige karmmål ). Det er viktig at du oppgir om det er utvendig karmmål eller utsparingsmål du har tatt. Oppmåling, utvendige karmmål.

Hvis de nye vinduer eller dører skal ha samme mål som de gamle, kan du. Hvis du ikke kan måle et utvendig karmmål, måler du åpningen (utsparringsmål) som vinduet skal sitte i. For å måle riktig er det best at du fjerner lister, før du. Brukt vindu i størrelse 58xpå selve glasset, og 79xpå utvendig karmmål.


Passer perfekt til feks en bod eller garasje? Ikke i perfekt stan. Det beste er å måle det eksisterende vindu fra karm til karm ( utvendig karmmål ). Fjern utvendig listverk mellom vinduet og veggen.


Mål utvendig karmmål, som forklart over.

Finn mål på vinduene ut fra hull i veggen: Mål. Mål oppgis alltid i bredde x høyde og alle mål gjelder for utvendig karm. En ytterdør måles etter bredde x høyde,og det er utvendig karmmål som gjelder.


Dørbladet måles ikke separat på ytterdører. Standard størrelse på ytterdører: x. Automatisk åpning som styres av inneklima. Synlig breddde av glasset.


Klart glass, sparkeplate og uten utvendig glasslist. Utvendige dekorlister, slett innside, cotswold glass. Systemet har utskiftbare anslag, og den utvendige glass. Klaring mellom karm og dørblad skal være 5±mm.


Skal de nye vinduene er dør ha samme mål som de gamle, kan du ta mål på de utvendig karmmål. Husk å alltid oppgi hvordan. Både utvendige og innvendige lister kan også kalles for gerikter.


RollMatic også som utvendig rulleport. Karmyttermålet er. Rollmatic også leveres som utvendig rulleport. Over ferdig gulv.

Balkongdør har utvendig karmmål på x 10. Merk at det er to balkongdører, en innvendig og en utvendig, og de henger sammen med. K Utgitt for Konsesjonssøknad.


En tommelfingerregel er at hullmål minus ca 5cm = utvendig karmmål. Portbredde (BRB). English translation of utvendig - Translations, examples and discussions from.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.