tirsdag 17. november 2015

Låsewire båt

En låsewire for båt, hvilken ville du valgt? Av Dr Nelson, 12. Wire Lock er vår løsning for å sikre båter, utenbordsmotorer, surfbrett eller sykler mot tyveri. Den rustfrie stålkjernen er omgitt av flettet polyester for at ikke Wire.


Rustfri, overtrukket med 24-flettet polyesterstrømpe og med innflettet refleks. Brukes for å låse båt, sykkel, grill, campingutstyr m. Polyesterstrømpen beskytter. Denne låsepakken har lås i FG klasseog er ypperlig til å låse båt, motorsykkel, ATV eller annet du vil sikre mot tyveri. Leveres komplett med stor og solid.


Låsewire båt

Erfaringsmessig venter mange båteiere til langt ut på høsten før båten tas i opplag. Og mørke båthavner uten vakthold blir dermed et yndet sted for båt -tyver. Låswire i rustfritt stål, overflett med sort terylene tråd og talurittlås i begge ender.


Låswiren erstatter kjetting ved sikring av båt, tilhenger og annet l. Alt i båtmotordeler både innenbords og utenbords, vi har et rikholdig utvalg av produkter. Nettbåt - Båtutstyr AS : Motorlås og låsevaier. Pass på at motoren eller båten ikke blir stjålet. Låsewire og motorlåser i flere utgaver.


Lås og låsewire kan du få på flak. Det er lurt å låse båten til brygga, og heldigvis gjør de fleste båteiere det. En god wire og en FG-godkjent lås anbefales av både forsikringsselskaper, politiet og.


Låsewire båt

Sikkerhetswire fra Robline. Innerdelen består av meget hardt syrefast stål, med slite- og UV-bestandig polyester utvendig for behagelig håndtering. Maritim Båtutstyr.


Innhold: - Bøylelås- meter wire med plastovertrekk Denne låsepakken er forsikringsgodkjent i FG klasseog er ypperlig til å låse båt, motorsykkel, ATV eller. Forsikringsgodkjent låsepakke f. Plastbelagt låsewire for båt og annet utstyr.


Låsewire båt

Fortøyningsbøye og to låsewire. Solid båt presenning selges. HELGETILBUD UKE 17. Farsund Båt og Motor As. Now 24- words. Lengde: 2m, diam. Velkommen til østlandets største båtsenter. Handle på nett eller i butikk. Se våre båter, motorer, båtutstyr og reservedeler til din båt. Synlig merking Gravert ID-nummer og synlige advarselsmerker viser at båten og. Politi og tollvesen kan raskt finne korrekt eier hvis båt eller motor skulle. LÅSEWIRE og vannbestandig lås.


Kjekt å ha til sykler jollemotor og når du forlater båten i en større gjestehavn. Eks: Nylonbesatt låsewire 37. Taloritt-beskyttet med krympet gummi som er UV-bestandig og. Best på båtutstyr!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.