tirsdag 16. februar 2016

Dukker til dukkehus

Idag har jeg skrudd sammen dukkehus. Dukkehus starter med veldig presise tegninger. Vi kappet ut tre. Kjøkkenet, dukkehusmøbler i tre fra Le Toy Van. Antatt leveringstid: 2– dager. Sett med alt du trenger for å innrede.

Møblene er laget i tre. Barn kan lett lage. Den dukken vil da passe sammen med dukkehus møbler som er i. Hvordan lage et dukkehus med egne hender. Kjøpt dukkehus møbler kan være ganske dyrt, men du kan enkelt lage ditt eget tilbehør som bruker elementer fra.


Hvem bor i ditt hus? Og hva liger de å gjøre? De bevegelige dukkehusmodulene.

Har du ikke hørt om det? For dager siden — Så hvorfor ikke bruke av utstyret du har til papirhobbyen og lage møbler til “ Monster High”-dukkene selv? Her finner du noen tips om hva du. Instruksjoner for et luksuriøst dukkehus med to etapper, trapper, møbler, heis.


I fjor bestemte jeg meg for å lage et dukkehus helt fra bunnen av som vi. Da tenker jeg å vise litt steg for steg hvordan de ulike møblene er. Liker du å pusle og lage ting?


La kreativiteten få fritt utløp med dette «Do-it- yourself»-settet som passer perfekt til stuen i Lundby-dukkehuset ditt. Alle delene er i. Gå til Lag møbler — Nå, for å skape et perfekt dukkehus, må du lage møbler.


Sølv maling en pappeske med sjokolade. Du får en seng for dukker. Elsker å spille ved siden av dukken din? Det er ekstraordinært!


Om hvordan du lager et hus ut av papp, la oss snakke i artikkelen. Til huset var lys. Hvis du er her for å “ dukkehus spill” dekorasjons, er du på rett sted.


Se vårt store utvalg av moderne og klassiske dukkehus av tre.

Innred stuen til dukkene dine i dukkehuset med dette flotte settet. Settet inkluderer sofa (11cm x 4cm), piano (7cm x 7cm), lampe (9cm x 3cm), stol (4cm x 6cm). Denne oppgaven er som skapt for den praktiske.


Dette vil bli setet til en stol. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Kjøp Dukkehus direkte på nettet hos Lekia.


Når du bruker vår hjemmeside godkjenner du det, så les gjerne mere om hva cookies er og hvordan de fungerer i vår cookiepolicy. På lager i nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.