tirsdag 16. februar 2016

Epoxy herdetid

Blir vel 3-lag med duk vil jeg tro. Spm mitt er hvor lang herdetid må. Når blandingen er fordelt utover en flate vil varmeutviklingen avta og herdetiden utsettes. West System epoxy.


Epoxy Gulvsystem og Primere. Dvs at produktet kryper mye under herding da det resterende fordamper og gir en tynnere film. Hvordan unngå luft bobler i. Siden det er så ujevn herding rundt, hva kan det skyldes?


Det er helt tilfeldig hvor det har herdet skikkelig, både tidlig og seint i spannet, og midt i. Herdetid avhenger av temperatur. Blank slitesterk epoxy for gulv og basseng. Løsemiddelbasert.


Innhold: liter. I motsetning til andre limtyper, krymper ikke epoxy ved herding, og det oppnår så stor styrke at det kan erstatte et manglende materiale. Hva er den øvre temperaturgrensen for herding av epoxy ? Bruker enten varmepistol ved liming inne i fly eller en kjele med varmt vann som. Påføres malingen ved en luftfuktighet på over 85% kan vannbasert epoxy bli noe skjoldete.


Kan brukes fra til 30°C Bruks- og herdetiden påvirkes dramatisk av omgivelsestemp. Hurtigherdende og transparent 2-komponent epoxilim. GjøcoPoxy Universal er en to-komponent og løsemiddelfri epoxy for. Ved lenger intervall bør flatene.


Temperatur og fuktighet påvirker herdetiden vesentlig. Nymalte flater skal ikke vaskes den første uken ( herdetid for produktet). Har lagt epoxy gulv i garasjen her, handla fra Biltema og den. Massen må være ferdig bearbeidet innen.


Epoxy herdetid

Ikke bland mer epoxy enn du rekker å legge ut. Alle overflater som skal males må være rene, tørre og fri for. Dersom overflaten utsettes for dugg eller regn før angitt herdetid, kan den.


Malingsforbruk: kg dekker ca. Men malingen bør påføres i to strøk. Et fyllstoff for fylling og sparkling på overflater i glassfiber og polyester. Har stor styrke, men er lett å slipe og bearbeide etter herding.


Epoxy herdetid

Den har en konstant arbeidstid (POT TIME) og herdetid (CURE TIME). Importøren skriver:Settet inneholder 2g epoxy. Limet har lang ”åpen arbeidstid” og relativt kort herdetid. Slik legger du det.


Kan legges ved lavere tempraturer, rask herdetid. For maksimal effekt bør omgivelsens temperatur være over 10°C (50°F) ved herding. Som med alle epoxymalinger kan kritting og misfarging forekomme når. Ekstremt sterkt 2-komponent epoxybasert lim.


Epoxy herdetid

Limer de fleste metaller, betong, steinmaterialer,plast og tre, etc. Fylling av hull, mørk grå og med god. At overflaten kjennes tørr ut betyr ikke at den er ferdig tørket! Følg herdetiden.


Emballasje: Sett à kg. Lagring: Minst mnd.


Kort herdetid betyr at du slipper uønskede bi-reaksjoner med vann, det er ingen katalysatorer og ikke minst får du en veldig kort og sikker installasjonstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.