onsdag 17. februar 2016

Leie øltønne

Profesjonelt tappetårn med kraner og integrert kjøling. Med dette utstyret kan man ha ølfat med romtemperatur og få kaldt øl på tapp.


Leie øltønne

Tappetårn leies ut kun mot kjøp av Ringnes ⁄ Frydenlund fatøl. Ved kjøp av fat eller mer lånes tappetårnet gratis. Husk å bestille kullsyrebeholder i tillegg.


Leie øltønne

Dette er ypperlig for alle typer sosiale sammenkomster, og hvor fett er det ikke å ha øl på tapp? Prisene er som følger: Ølfat, 20L, 7% – NOK 1. For KeyKeg engangs-ølfat har vi en Lindr Kontakt 40K med innebygget kompressor og kjøleelement. Kan også brukes av hjemmebryggere. Nå kan du leie tappetårn og kjøpe fat fra oss.


Tappetårnet har kompressor slik at man ikke trenger å bruke co2. Hagefest, bryllup, grillparty, 50. Det er også mulig å få kjøpt ølfat (BORG) igjennom Skjeberg øllag drift.


Kontakt oss for priser og bestilling av fat og leie av tappetårn. Har selv vært med på å kjøpe øltønner på liter. Du får også leie tappeutstyr hvis du ønsker det.


Leier jeg derimot et lokale og vil skjenke øl mot betaling, så må jeg ha skjenkebevilling. Leier ut lindr 4 tappetårn for kjøling av øl. Kan jeg leie tappetårn og kjøpe øl på fat? Aggregatet er da dimensjonert for store innlastinger og blir for overdimensjonert når det henger for.


Brukes med liters ølfat fra Carlsberg. Kjøp Øltønne Liter til bra pris online. Vi har Nordens største. Hovden i Setesdal, Norge.


Wish to order 0. Gratis levering med vanlig bil og tilhenger (i tillegg vi eller kunde må leie kranbil at kan sette sauna på plass) Leveringstid: - uker. Er det hyggelig der. Et lite sveitserhus som kårbolig, en tømmerhytte- og en tønne.


Sommerstid leier de ut. Fra våre lokaler midt i Tromsø sentrum kan du få komme tett på bryggeriet, enten du ønsker ølsmaking, en guidet tur eller vil leie lokaler.


Leie øltønne

Erling med en gammel øltønne. Gammel øltønne fra Moss Bryggeri. Tyrolerhatt med fletter i filt. Oktoberfestens midtpunkt? Her er en kjekk Øltønne -hatt. Vi ble enige om å leie en Van sammen og kjøre sørøya rundt. Mange faste feriegjester har glade minner om den gang de satt ute under trærne her, eller ovenpå, rundt en gammel øltønne. Casa Zamora er. Så dessverre ingen bilder av sleskingen Trond «født i en øltønne » Giske. Blai haaailt go leie meg når eg såg SUFH bildene!


John Flaten leier nå Enger som feriested.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.