fredag 19. februar 2016

Male tak og vegger i samme farge

Når passer det best å male tak og vegger i samme farge ? Dette passer egentlig nesten alltid og i alle rom. Spesielt i de lysere nyansene, da er. For å få en pen helhet velger mange samme farge på taklistene som i taket.


Det samme gjelder taket, mener vår Fargesjef. Slik lykkes du best med takmaling.

Mange maler vegger og tak i flotte farger og lar listene være som de. Så hva med å male dørene og listene i samme farge som veggene ? På samme måte kan gangen få et skikkelig løft om du gir taket en runde med malekosten.


Kanskje også i en mørk farge som du også kan bruke på veggene. Mal både tak, golv og lister i samme farge for å gi en illusjon av.


Da bør du vurdere å male taket i samme farge som veggen eller en dypere nyanse av veggfargen. Eller, hvis du har tapet, ta opp en farge fra.


Hvis du vil gi et rom det lille ekstra ved å male én vegg i en farge, må du ikke.

Fargen blir ikke nødvendigvis den samme på underlaget du skal male. Tenk nytt og mal dem i samme farge som veggen. Har du tenkt å male taket i en annen farge enn hvit, får du en fin og annerledes stil ved å la takmalingen. Lær hvordan du enkelt kan skape romfølelse med farger og lys.


Når du skal male et rom, bør du ta høyde for lysforholdene. I de senere år ser vi stadig flere som maler taket i samme farge som veggen, og bruker taket som den.


Eksempelvis å male samme farge på vegg, lister, dører og tak. Med en vegg malt med helmatt farge og taket i samme farge får du en elegant og.


Skal du male vegger og tak, kan du i vår video få gode tips til malearbeidet og. Ved å male både taket og veggene i samme farge forsvinner kantene i rommet. Dette er også et godt triks for de. Det gjør at rommet virker større.


Duse farger på både tak og vegger er flott. Her er noen verktøy for å finne fargen du vil kunne trives med. Man kan male taket i samme farge som alle veggene, for et lunt og stilfullt hule- aktig preg.


Eller man kan gå for en vågal kontrastfarge i taket. Er det høyt under taket, kan du male det i en mørk farge for å få det til å virke.

Rommet har skråtak og taket utgjør den største flaten som skal males. Mal tak og vegger i samme farge for å skape en illusjon av økt takhøyde.


Dersom du ikke orker sparklejobben, kan du eventuelt male listene i. Skal listene følge veggen eller taket ? Tak - og gulvlister bør også få. Male inne: Fargeregler. Hvordan få et trendy, lunt og koselig hjem?


Se så fint det ble i en dus, grønn tone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.