torsdag 4. februar 2016

Maling av gulvbelegg bad

Vurderer du å male vinylbelegg eller linoleumsbelegg? Du kan enkelt og raskt gi badet en «makeover» med noen strøk maling. Det er veldig enkelt, og her viser Eirik deg hvordan du gjør det.


Lastet opp av Maxmaling. Maling av vinyl i våtrom anbefales ikke. Vinylgulv som er påført PUR- overflatebeskyttelse går fint å male, men det er da ekstra viktig å rense vinylen grundig, fjerne.

Skal vare noen år til vi tar en skikkelig renovering av badet. Male gulvbelegg hørtes ikke ut som et særlig solid eller pent patent.


Du kan fint male baderomsveggene, også i våtsonen, så lenge det er skikkelig. Vinylbelegg til gulvet er godt egnet for badet, og det finnes egne varianter. Gulvbelegg i vinyl kan eventuelt trekkes opp på veggen i våtsonen.


Jeg har et gammelt gulv av vinyl. Siden har malingen begynt å flasse av. Eieren ønsket å gi badet et ansiktsløft til lavest mulig pris.

Første skritt var å skrape vekk den gamle. Her får du tips om hvordan, farger på badet, gulv og tapet. Det trenger ikke være så dyrt. Bli inspirert her! Gummi- belegg fra ca 50-tallet. Må jeg bruke oljebasert maling ? Tenker på avgasser. Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet. Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet, slik at. Forside Ba våtrom og rørlegger Male gammelt belegg på badegolv (?).


Rundt rørgjennomføringer skal det skjæres en V-fuge. Av alle DIY prosjekter vi nordmenn foretar oss, er maling den mest populære.


Nå er det malt opp i ny, mer voksen farge – men lilla gulv var stas ganske lenge. Tregulv blir flott med maling, og både parkett og plank kan males enten det er ubehandlet, oljet.


Spørsmål 1: Kan jeg beholde eksisterende gulvbelegg som en. Og alt du ellers bør vite før du maler flisene på badet. Kan man male baderomsfliser (har varmekabler under)? Svar: Du bør ikke ta noen snarveier når det gjelder bad, for det er et dyrt rom å.

Husk imidlertid at du bruker en håndverker til legging av gulv på bad slik at du følger normen for våtrom – at gulvet er vanntett. Når du skal legge. Alle typer gulvbelegg.


Flising av gulv og bad. Bad og vaskerom. Tepper og teppefliser. Under gulv kan du sette på det nytt punkt: Ønsker du å slipe opp ditt gamle gulv, kan.


La grunningen tørke minst et døgn før du maler over. Dekk til med maskeringstape mot tak og gulv. Det er fullt mulig å oppgradere badet for en rimelig penge. Vi streber etter å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.