mandag 8. februar 2016

Sellerirotsuppe med eple og bacon

Gi suppen et forsiktig oppkok og smak deretter til med salt og kajennepepper. Sellerirotsuppe med eple og bacon. Mens grønnsakene står og.


Oppskrift på nydelig høstsuppe med sellerirot, kyllingkraft og eple, toppet med sprøstekt bacon og fritert persillerot. En suppe med mye smak, som egner seg.


En luftig og kremet suppe toppet med sprøstekt bacon og. Det er også veldig godt å servere suppen med sprøstekt bacon, krydret pølse, spekemat eller stekt eller ovnsbakt laks. Noen stekte eplebiter er.


Det er sesong for norske rotgrønnsaker og epler, så nå er det bare å lange innpå i bøtter og spann. Toppet med stekt eple, bacon og krutonger er den en hit hos hele familien.


Til denne suppen pleier jeg ofte å koke ris. Dette spesielt med tanke. Chorizopølse kan byttes ut med annen smaksrik pølse, bacon eller spekeskinke. Kilde: Lise Finckenhagen i. Skvis sitron over suppen og smak til med salt og pepper.


Sellerirotsuppe med eple og bacon

På menyen i dag står det en deilig sellerirotsuppe som har fått selskap av eple og bacon. Norske rotgrønnsaker og epler er endelig i sesong, og nå er det bare. Supper er undervurdert hos meg.


Det skal jo egentlig være veldig enkelt å lage, men jeg må innrømme at. Finn denne og andre Pins på Mat av Inger Økland. Bland bacon sammen med epleterningene og tilsett grovhakket gressløk.


Sellerirotsuppe med eple og bacon

Fordel suppen i dype tallerkener og topp med eple- og baconblandingen. Onsdag er, i tillegg til å være fast suppedag, en forholdsvis travel dag for suppegjengen. I dag hadde vi imidlertid anstrengt oss litt ekstra for å. Skikkelig snadder – smak av høst med norske epler og rotfrukter :-) Tusen takk.


SELLERIROTSUPPE MED EPLE OG BACON Frisk, Cheeseburger Chowder. Recipes, Recipe For Mom, Dessert, Everyday Foo Food Inspiration, Bacon. Stek baconet sprøtt i mellomtiden. Spe så med melken, evt fløte og varm opp suppen igjen.


Smak til med salt. Når baconet er ferdig, og rett før servering så har du i aprikos og vårløk, fres dette i et par minutter og tilsett eplebiter og litt fersk timian.


Server med krutonger, bacon. Høsten er her og dagens middag er Oles sellerirotsuppe med bacon fra Idsøe og grønn karse - velkommen!


Denne suppen kan varieres, bruk f. Det smaker også godt med eple i suppen eller. Eplekjekk sellerirotsuppe. Potet- og sellerirotsuppe med chorizo og eple Dinner Side Dishes, Dinner Sides.


Sellerirotsuppe med eple og bacon

Brussles Sprouts with Red Onion, Bacon and Avocado Fast Metabolism. Jeg er veldig stor fan av ulike typer supper på rotgrønnsaker. Blandet med litt kyllingkraft og fløte blir det en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.