mandag 15. februar 2016

Stjernehimmel bad

Lyset disse gir, er det nok på et bad feks? På badet har vi stjernehimmel over boblebadet og over dusjen, det gir nok lys der, men har lamper. Bad under stjernehimmel hjemme. Interiørarkitektene skapte spa i et nytt tilbygg da villaen i Drammen skulle renoveres.


Slik ser spaet ut - med. Dusjsonene er store med takdusj og dobbel dusj for de som har. I hjemmet er vår erfaring at en stjernehimmel ofte blir brukt på baderom, soverom og gang.


Det blir også brukt andre steder hvor man ønsker en stilig effekt av. Badet har fått montert " stjernehimmel " i taket.


Stjernehimmel bad

Kort og enkelt forklart er fiberoptikk lange fibre som transporterer lys uten å ta med strøm og varme. Vi lager stjernehimmel tilpasset ditt prosjekt. Kontakt oss, så kommer vi til en løsning. Stjernehimmel video.


STJERNEHIMMEL PUNKT Komplett sett som inkluderer fibre, W LED projektor og. KUNDEBAD Lekkert bad med 60xformat og sorte detaljer. De siste årene har badene blitt stadig større.


Da er det deilig å ha god. Bathroom Inspo, Bathroom. Leilighet - kr 8i snitt per natt - Bad St. Finn denne og andre Pins på Lamper av Dianna Thornild.


Stjernehimmel bad

Romslig bad nede med dusj, WC, badstue og egen sittegruppe med stjernehimmel inne på badet. Eget bad oppe med dusj og WC. Røyking forbudt, veloppdragne.


Stjernehimmel bad

Siste) En stjernehimmel av downlights skaper stemning på badet. Men det er også det mest risikofylte rommet å montere dem i. Baderom med stjermehimmel og square downlights. Bad med innfelte square lamper montert ove innredning og i dusj.


Når natten kommer, lyser de mange stjernene og planetene opp den sorte nattehimmelen. Gi barnene deres helt eget univers og gi slipp på nattlampen hos. Tidløst bad med nøytrale vegger og gulv.


Bilde fra Macro. Det vanligste materiale for gulv og vegger på badet er fliser. I en varm, privat dampbadstue skrubber du huden og påfører myk leire. La dampen øke leirens effekt, mens du slapper av under en stjernehimmel.


Drømmen var å slå sammen disse rommene og lage et bad med spafølelse. I spasonen ble det installert fiberlys som blir rene stjernehimmelen over. To bad, det ene i tilknytning til hovedsoverommet med dusj, wc og vask, det andre har to vasker, dusj og badekar med stjernehimmel og hårføner.


Er du en livsnyter som elsker å ligge i et varmt bad under stjernehimmelen og filosofere over livet, kan et utendørs spa- bad være akkurat det du trenger. Med strekktak kan du ta stjernehimmelen med deg hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.