torsdag 11. februar 2016

Vindskibord dimensjon


Finnes det noen tommelfingerregel for hva som er vanlige dimensjoner for vindskibord ? Vil tro at tykkest mulig er best, for å unngå vridning osv. Det nederste vindskibordet skal flukte med nedkanten til forkant bordet. Vi tilpasser lengden på. Heng opp et vindskibord (1) i en spiker i balansepunktet slik at det stikker minst mm nedenfor sperren eller spikerslaget.


Fest vindskien i mønet og ved. Vi kan tilby alt av trelast du trenger til ditt tak: Sløyfer, lekter, vindskibord, terrassebor rupanel og trekantlekter. Jemtland er en totalleverandør av beslag og kan levere alle dimensjoner og farger på bestilling. Logg inn for å se pris og handle.


Se kampanjepris. Neste vindskibord skal nemlig festes i endene av lekten. Derfor er det viktig at den blir skåret rett over. De siste to radene med takstein legges.


Anbefalt dimensjon på sløyflekt er 23xmm og minimum dimensjon på lekt er 36xmm. Ved montering av vindskibord : Byggehøyde Original = mm.


Det er svært viktig at riktig dimensjon på sløyfer og lekter blir. Rims langs vindskibord. Monter Isola gummimansjett i rett dimensjon. Dette skrues fast med 4mm avstand mellom skruene i vindskibordet.


Skrues fast med 4mm avstand mellom skruene i vindskibordet. Benytt en dimensjon på sløyfene (avhenger av type bølgeplater) så. Bærelektenes dimensjon beror på type av undertak. For feste av vindskibord.


Dimensjon på inn- vendig diameter i. Vindskibordet monteres mm høyere enn platelekt. Lekting og vindskibord for gavlprofil, se pkt. RIVING VINDSKIBORD. Nye vindski med dimensjon og uthrelse som på eks.


Vindskibord dimensjon

Levering og montering av nye takrenner med samme dimensjon. Alle profiler er. Denne oversikten viser de mest solgte dimensjonene i hver serie. Vi har bra utvalg av lange vindskibord.


Vindskibord dimensjon

Lokalisering: Tak over ventilhus. Avslutning mot: mot vindskibord. Sum denne side. Andre krav: Nei. Det avklares på befaringen om det skal byttes vindskibord og isbord.


Ny stående kledning i tilsvarende dimensjon og utførelse er levert og montert. Ny enkelfalset impregnert kledning er levert og montert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.