tirsdag 29. mars 2016

Andebryst

Se hvordan du steker perfekt andebryst med crispy skinn og saftig, rosa kjøtt. Sitrussalat er godt tilbehør til andebryst. Et mørt og rosastekt andebryst er vanskelig å slå på både smak og eleganse!


Sammen med verdens enkleste sjysaus på bakt sjalottløk, og en luftig potetmos. Andebryst er populær festmat, både til jul og ellers.


Her har andebrystet fått selskap av en appelsinsaus med litt balsamicoeddik i, og som.

Dette er perfekt høstmat! Oppskriften er hentet fra Bent Stiansens prisbelønte kokebok: Stiansen inviterer til fest. Han viser deg hvordan du lykkes med Honning- og pepperstekt andebryst.


Her viser vi deg hvordan man kan gå frem for å oppnå perfekt andebryst med crispy skinn og saftig, rosa kjøtt. DETTE TRENGER DU. Et skikkelig festmåltid.


Rosastekt andebryst med kremet pastinakkpure. Antall porsjoner. Slik steker du andebryst perfekt.

Server andebryst med eksotisk couscous og en enkel appelsinsaus. Bedre blir det ikke! I denne episoden av Jernia TV lærer vi deg hvordan du skal steke andebryst. Beregn 1g bryst til en hovedrett eller to forretter.


Denne gangen ble andebrystet servert med amadinepoteter, sellerirotmos med persillerot og stekte rosenkål og selvfølgelig en helt himmelsk. Fettkappen gir mye smak til kjøttet. Men den må stekes. Lise Finckenhagens hovedrett til nyttårsfeiringen, andebryst med ingefærstekte rosenkål, pastinakkpuré og kryddersjy.


Gjør et snitt i fettet i andebrystet. Varm oljen i en stekepanne ved høy temperatur, og stek andebrystet minutter med skinnet ned. Ta anden ut av pannen. Snitt skinnet i en små ruter.


Steking av andebryst. Det er viktig at du ikke skjærer i kjøttet. Her blir sødmen i andekjøttet backet opp av en rik søtpotetmos med appelsin. Med knust pepper på anden og i sausen blir dette.


Sett ovnen på 1°C. Trim andebrystene for fett rundt kantene. Rut fettet på andebrystet helt smått.

Legg i varm, tørr panne. Has over i langpanne og stekes ferdig på 1grader i ca. Brunes til den er gyllen. Kutt dypp snitter i andebryst skinn. Krydre med salt og pepper. Velg andebryst som har litt godt med fett på skinnsiden. Mye av smaken sitter nemlig i fettet! Rut opp fettet på de kjøleskapskalde andebrystene med en skarp kniv. Med sin møre konsistens og kraftige smak er andebryst en favoritt på grillen for stadig flere.


At gourmetmaten også koster en tredjedel på MaxiMat Nordby i. Danskenes favoritt julemåltid får fotfeste også i Norge. Vi tipser også om hvilken drikke du skal velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.