torsdag 31. mars 2016

Beis til møbler

FORARBEID FØR BEISING. Til harde og fete treslag anbefales spritbeis, den trekker bedre inn i treverket. Slik påfører du vannbasert møbelbeis. Påfør beis med pensel, svamp eller.


Beis til møbler

LADY Pure Nature Drivved. Tykk pensel til maling av møbler. Skal du olje eller beise møbler ? Da har vi både pensler og treolje eller beis til møblene. Penslene våre har tykk bust av.


Forarbeidet er avhengig av både utgangspunktet og hvilken sluttbehandling du velger (olje, lakk, voks, beis ). GENERELT: Når du skal rengjøre et møbel, vær. Beis - Spritbeis - Lakkbeis gir farge til treverket og noe beskyttelse.


Hvorfor kaste gamle møbler forde farge er feil, forny dem og ha glede av de fortsatt. HERDINS BEISPULVER VANNBASERT 10G RØD HERDINS EKTE BEIS. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Denne bruksanvisningen gjelder for beising av utemøbler av gran eller furu.


Dersom møblene har vært befengt av alger og svertesopp er det lurt å påføre. Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler. Tyrilin Panelbeis gir gammelt panel nytt liv, raskt og effektivt! Tørk den overflødige beisen av med en fille for å få jevn farge.


Beis kan brukes alene eller i kombinasjon med f. Tyrilin Interiørbeis benyttes til nye, ubehandlede vegger og tak av panel og laft. Er møblene ubehandlet kan du kutte ut punkt to og tre, eventuelt punkt én.


Beis til møbler

Velger du terrassebeis trenger du kun male møblene hvert tredje år, fordi den gir. Gjøco Interiørbeis er en vanntynnbar oljebeis til innendørs bruk på ubehandlet treverk som panel, dører, listverk og møbler. Gir treverket et transparent og matt.


Hagemøbler i beiset tre. Har du beisede hagemøbler gjelder den samme fremgangsgmåten om møblene dine er nye eller gamle.


Hvis du ønsker å friske opp sølvgrå tremøbler i hagen kan løsningen være å beise møblene slik at de får et gyldent preg. Møbler i lys og lakkert eik er behandlet med mørk beis og lakkert.


Med terrassebeis, som. Beisede møbler trenger lite. Granitt benkeplater. For anvendelse på gulv, vegger og tak, kjøkken, benkeplater, møbler m. Anja Maria har gjort.


Til møbler anbefales da å bruke en fasadebeis – ikke terrassebeis. Et beiset møbel som ser slitt ut, kan gjenbehandles med ny beis.


Beis til møbler

De fleste hagemøbler må vedlikeholdes, også møbler av trykkimpregnerte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.