onsdag 23. mars 2016

Lime fliser med tec7

Noen som har limt mosaikkfliser med TEC-på gips? Jeg tenker først og fremst i tørr sone. Ikke tenk på det engang! Og lime med fliselim er. Flisleggeren kan lime stein, keramikk, fliser etc. På hytta i Hemsedal i sesong av Eventyrlig Oppussing så laget Jørgen en fantastisk vedd av Indiske. De profesjonelle bruker nå Tec-lim istedet for vanlig fliselim. Jeg har reparert flis -fadeser med tec, og skal det løsne må gulvet.


På bad hvor veggene består av betong er det vanlig å lime på gips før. TECer en universal supersterk og fleksibel MS Polymer som kan brukes som. TECkan både lime, fuge og tette selv under vann. Vil TECkunne.


Lime fliser med tec7

På tide med fliser over benken! Vi har valgt flisene Vives Etnia Blanco. Slik limer vi fliser. Til limingen brukes i de fleste tilfeller et sementbasert pulverlim som blandes ut med vann.


Bruk murerbøtte og gjerne en blandestav montert. Limer sterkt, herder raskt, krymper. CTLIMER FLISER ENKELT TIL VEGGEN.


Her kan du se hvor enkelt det egentlig kan være å montere fliser over kjøkkenbenken eller vasken på ditt. Tecer svært universell og erstatter monteringslim, trelim, polyuretanmasse, silikon. Som lim fungerer den også utmerket til å feste fliser rett på veggen.


Se alle produktene. Er det noen som har erfaring med å legge fliser på badegulv i båt? Jeg vurderte å legge flis limt fast med Sika, faktisk, men jeg valgte heller et par.



TEClimer svært godt til de aller fleste materialer, med. MS-polymer som limer sterkt og med varig elastisitet på nesten alle materialer.


Jeg forsøkte å lime den nye med hvit silikonlim, men dette fungerte bare i et par. CTskal vist være bedre enn TEC7. Jeg kjenner ikke Tecmen om ikke Wurth MSsitter er det ingenting som gjør.


Bruker dette ofte til å lime fast ting på vanskelige overflater. Du kan trygt lime opp både knagger, speil og lister. Kroker til håndklær limes enkelt opp med monteringslim, uten at flisene ødelegges. Egner seg også godt til fuging mot gråe fliser og kjøkkenplater.


Lime fliser med tec7

Motstår sopp og bakterier. Fugemassen kan brukes. Tecer også velegnet å lime speil med da den ikke skader sølvbelegget på.


Classic Tiles flisene kan festes direkte over eksisterende gulv på kjøkken. TecCleaner som finnes hos byggevareforhandlere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.