tirsdag 22. mars 2016

Sofabord eik

Kombiner gjerne stuebordet med et. Sofabord KALBY 60x1m. Lave fraktkostnader - Velkommen for en hyggelig handel av sofabord.


Et rundt sofabord i eik føles nettere enn et sofabord i betong, hvilket uttrykk vil du skape i din stue? Rustikk alm, lys eik, hvitmalt, glass eller metall- valget er ditt!

For mange er valg av sofabord det mest utfordrende møbelet å finne til hjemmet. Det skal passe. Loke sofabord - Glassplate med sort hylle og sort understell.


Calia sofabord - Hvitoljet heltre eik med understell i stål. Mangler du et sofabord i eiketre? De flotte sofabord i eik hos Unoliving fås i mange forskjellige størrelser og design.


Hvert sofabord har hvert sitt unikke uttryk.

Finn et sofabord som passer deg og din stil i stua. Se utvalget på. Vi har stuebord og salongbord i ulike modeller, og i forskjellige materialer og farger. Pm Lavt bord massiv eik, Aranza.


Med sine forskjellige overflater og farger skal du lett kunne finne en som passer din stue. Piloti sofabord, røkt eik.


Utforsk denne tavlen til Heidi Kristin R på Pinterest: « sofabord ». Heltre eik og bøk med flere behandlinger, forskjellige profiler på platen. Lager også i ønsket størrelse! Getty sofabord, designet av Martina Elgemark for Mavis.


Et pent og vakkert bord med en touch av Småland. Bordet er laget av solid klarlakkert eik og har små. Røft og rustikt Old Amsterdam sofabord produsert i gråvasket resirkulert.


Enten du er på jakt etter et stort sofabord eller et lite sidebord har vi et bredt utvalg fra blant annet Eilersen, YggLyng og Naver Collection. Finn ut hvordan et sofabord kan endre interiøret ditt!


Vi tilbyr sofabord, hjørnebord og småbord i mange størrelser.

Stuebord i hvit eller svart høyglans. Pene sofabord i moderne design til gode priser. Godt utvalg av sofabord til stuen! Salongbord i eik. Et stilig og praktisk sofabord med smart oppbevaring. Genova lampebord ø– Heltre eik espresso. Chiva funksjonelt sofabord med oppbevaringsplass. Anbefalt utsalgspris. Klikk her for å begynne å skrive. Veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia. Wing bord rektangulært Eik. Ape sidebord lysgrå.


Ole Wanscher Colonial sofabord Hvitoljet eik. Eva solo Savoye er et lekkert rundt sofabord som kommer i massiv eik med et enkelt og elegant understell. SOFABORD BORDEAUX.


Velg mellom tre overflater, blant annet mørk røkt eik. X75X55CM GRÅ EIK. Marcel er et solid sofabord i solid heltre eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.