onsdag 13. april 2016

Blomkålpure

Kok potet og selleri møre i usaltet vann. Kok opp melk, tilsett løk og hvitløk, og la det stå å trekke i minst minutter. Mos poteter og selleri med en. Maizenna Salt og pepper.


Potet- og selleristappe : Kutt bacon i småbiter og sprøstek. Kok mandelpoteter og sellerirot, hell av vannet rett før de er møre.

Denne Pinnen ble oppdaget av Bente Antonsen. Vask og skrell potetene. Pins på Mandelpotet retter av Asbjorn K Johnson. Skjær dem i tynne skiver på ca. Smelt smør i en kjele. Vend i potetskivene, krydre med salt pepper og muskat. Legg potetskivene.


Stek det videre i ovn ved 1°C til kjernetemperaturen er - °C (rosa).

Ha det i en kasserolle og hell på vann. Tips: Forsøk også halvt om halvt med potet og sellerirot! Fremgangsmåte: 1. Kokes mør i en kasserolle. Jeg startet med å skrelle poteter og sellerirot.


Andebryst med bakt løk, asparges og potet- og sellerimos. Skrell selleriroten og potetene med en potetskreller.


Ved å mose gulrøtter, sellerirot og kålrot sammen med poteter, får du en ordentlig smaksbombe. Ovnsbakt torsk med potet- og selleripuré og baconvinaigrette. Server rotmos f. Teriyakimarinert biff med potet- og sellerimos er en herlig og rask middagsgryte med teriyakisaus - som gir fylde, sødme, salt og umami - vår femte smaksans. Bruk et dørslag, hell av vannet og la bitene dampe fra seg i et minutt.


For å mose sellerirot-terningene kan du bruke en potetstapper, en. Skrell potetene og selleriroten og kok dem møre i usaltet vann. Sil vannet av og damp poteter og sellerirot tørre. Sil fra vannet på poteter og selleri.


Spe med melk til passe tykkelse.

Smak til med smør, salt og. Skrell og del poteter, løk, hvitløken og sellerirot i biter. Rens selleriroten, skjær i biter og kok dem møre i lett saltet vann sammen med potet.


Tilsett buljong og la det koke i ca. Sil av vannet og mos med en stavmikser og tilsett smør. Dette er en deilig mos du kan bruke som tilbehør til mange retter. Salviemarinert ytrefilet med potet- og selleristappe og ovnsbakte cherrytomater oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Marinert svinebiff med blomkål, potet- og selleripuré og kald ajvarsaus. Tips fra kokken: Rør inn litt smør i potet- og selleripuréen, og dryss over urter om du har. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world.


Lunsjkaker med potet og sellerimos. Enkelt og smakfullt. Av Sheila Hansen Tirsdag 16.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.