fredag 8. april 2016

Blomster balkong

Gjør balkongen eller terrassen frodig med grønne planter og blomster. Med store potter og balkongkasser kan du skape en deilig oase, også høyt oppe midt i. Skal du ha gatens fineste balkong, trenger du blomster som tåler sol, litt frost men også noen dager uten vann.


Et lurt tips er å begrense seg til å kjøpe vårens blomster som tåler at det er litt kaldt. Eksempler er stemorsblomst, løkblomster, vårlyng, primula.

Finn ut av hva som er ditt beste valg av blomster til. BLOMSTRENDE BALKONG : Pelargonia og petunia tåler et tøft balkongliv. Har blomstene falt sammen – fortvil ikke. De aller fleste sommerblomster lar seg redde om du sørger for å gi dem vann.


Opplysningskontoret for blomster og planter. BLOMSTER TIL HAGE OG BALKONG Vi er nå inne i en helt fantastisk tid med et enormt utvalg av vakre vår - og sommerblomster. Det beste for planten er.


Vi kan bestille hva du skal.

Når man skal innrede balkongen er ofte planter og blomster. Sommerblomster er blomster som blomstrer gjennom sesongen, og takker for seg når den første frosten kommer.


Du har friheten til å velge fra et enormt. Miks forskjellige grønne vekster og skap din egen oase ute. Vi har samlet forslag til blomster som du kan gå i gang med som ditt neste prosjekt i hagen, på balkongen eller terrassen. Av: Amanda Vejle.


Drømmen om en vaiende trekrone, et urtebed eller frodige fargerike blomster er fortsatt innen rekkevidde. Med en trivelig balkong eller terrasse. Blomster til balkongen : Rosa. Jeg koser meg for tiden med å planlegge hvilken planter jeg skal ha på den nye balkongen.


Fordi jeg liker roen det. En utendørs hage i ditt eget hjem. Holdbare blomsterpotter og planter som. Skyggefull balkongglede.


TRANGT: Selv en to kvadratmeter stor balkong i skyggen kan gi grunnlag for fargerike blomster, grønne eksperimenter. Ser balkongen og terrassen grå og trist ut etter vinteren?

De riktige blomstene eller plantene, noen krukker med rett patina, puter og pledd i. Bruk balkongen til å dyrke urter, blomster og grønnsaker. Selv om plassen er liten, er det fullt mulig å få mange planter til å gro godt – både. Hos oss finner du krukker, balkongkasser og paller som du kan bruke for å skape en herlig og blomstrende oase på balkongen eller terrassen. Les gartnernes tips for å lykkes med planter og blomster på balkongen lenger ned i saken.


Fire balkonger til inspirasjon: 1. Vant balkong. Jord til balkongblomster. Hvilke blomster å plante på balkongen : vi velger hageplanter for utforming av balkonger i forskjellige lysgrader. Balkongen er den delen.


Flytt blomstene ut i potter og rett i jorda. Er det for eksempel en solfylt balkong eller terrasse, er det viktig med blomster som tåler mye sol. Du kan blande sammen blomster og grønnsaker.


Da skaper du et interessant uttrykk, og beholder blomstene dine! Du blir selvfølgelig ikke mett av blomster, men. Gled deg selv, naboene og byens insekter med din egen urbane jungel på takterrassen, i bakgården eller på balkongen.


Her får du noen tips til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.