fredag 29. april 2016

Dale garn

Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Denne Pinnen ble oppdaget av Jeanette Josefine. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.


Tre vinduskarmene har gode varmeisolasjonsegenskaper – de skaper en sunn. Grønne planter er viktig for å skape et levende interiør, så fyll gjerne opp med. Ha gjerne en bordlampe i vinduskarmen, ved et sidebord til.


Dale garn

Ekstremt god isolering. Vinduene sikrer at det er hermetisk tett mellom reisverk og vinduskarm og mellom glass og vinduskarm. Interiør kommentarer. BENK I VINDUSKARMEN.


En benk i vinduskarmen har gitt oss en kjempefin sitteplass. Hva har dere i. For noen uker siden fikk jeg endelig malt vinduskarmene mine i. Bloggen hennes er blant Norges største inspirasjonsblogger innen interiør.


Personlig interiør. Hjemmene vi skaper forteller hvem vi er, og hjemmet ditt forteller en historie. En historie om deg, om nysgjerrighet, reiselyst, individualitet. Du kan pynte med.


Dale garn

Ei hvit vannkanne og et glass med planter i en vinduskarm. Vinduskarmer byr på mange muligheter. Lagret av Beckers. En stor vinduskarm kan brukes til så mangt.


Hvorfor ikke lage en hyggelig lesekrok med. Nyanser av turkis, blått og grønt er på plass både i interiøret denne høsten. Deilige tekstiler og småting som gjør at kan vi få en fornyelse uten at. Lys opp med lekre pendler i vinduet eller en bordlampe som lyser lunt opp i vinduskarmen.


Det passer perfekt med moderne interiøroppsett, fordi det har en grafittfarge. I tillegg er vinduskarmen laget av sterkt stål, som forhindrer at det forverres i lang tid. Spotlights i vinduskarmen skaper et fint lys og stemning på kvelden. En spotlight per vindu med plassering i. Tilvalg interiør.


Eksklusive vinduskarmer av granit eller marmur gir hvert interiør et eksklusivt utseende. De er harde og holdbare mot slitasje. Men det kan bli et vakkert og funksjonelt tillegg til interiøret.


Her er det vinduskarmer i teak, vakre parkettgulv og spesielle art deco- dørhåndtak, hentet. Det har vært lett å leke med interiøret i dette huset. Stue med møbler, interiør, vinduskarm og blomster.


Dale garn

Created with Sketch. Produkttype: Maling. One of a kind plassbygget trapp i heltre eik. Kombinasjonen av glass og treverk gir en lett, åpen og tidløs atmosfære.


Trappen er laget uten sidevanger og har et. Den mest populære sitteplassen i hytta er i vinduskarmen, der det er laga ein. Nå skal dører, tak og vinduskarmer males i samme farge.


Og har du en hvit kommode - vel, da maler du den også. Bare sjekk så lekkert det blir! Linda Elmin - Hviit - viser en minimalistisk og nordisk stil der tingene betyr noe.


En verden av interiørdesign, stylingtips og. Den har godt av å stå i en vinduskarm, men det er ikke nødvendig. Vi elsker julen! Motta Costumes nyhetsbrev.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.