torsdag 14. april 2016

Skruer og bolter

Industrisalg lagerfører ca 15. Vi har festemateriell til alle dine behov: skruer, muttere, bolter, skiver og nagler! Med hovedkontor og lager på. Maskinskruer og bolter. Kategori og filter.

Bredt varesortiment på Fritid-Båt- Fiske-Interiør-Kjøkken-Maling-Klær m. Verdt et besøk…uansett! Har du en skrue løs, eller trenger du en bolt, er sannsynligheten stor for at vi har det. Standard skruer, skiver og muttere.


Tingstad AS tilbyr sine kunder et rikholdig spekter av standardartikler vedrørende skruer, muttere og skiver i forskjellige. Spesial og standard. Stål, rustfritt, syrefast og messing.

Uherdet eller herdet. I denne kategorien finner du skruer, bolter, brikker, mutrer m. Bolter, muttere, DIN-deler. Skrue og bolt til din bil. Vi stadig utvider vårt sortiment.


Vennligst kontakt oss om du har behov for andre DIN-elementer eller skruer, maskinskruer. Fastkorroderte skruer og bolter kan være en hodepine, og rust er det verste.


Ja, er det snakk om en stålbolt i gods av samme materiale, kan det jo ruste sammen. Spiker, skruer og festemidler. Alt du trenger for å få et bedre inneklima.


Norges største nettbutikk for ventilasjon. LUFTA ER FOR ALLE. Stort udvalg i skruer, skiver, mørtækker og bolte sælges i stk. AISI 3Vtil udendørsbrug og AISI 3Vtil indendørsbrug.


Boltsett med mutter og skive.

Galvanisert bolt med låsemutter og skive. Stort sortiment av skruer med maskingjenger i ulike dimensjoner og materialer. Hos Clas Ohlson finner du bolter med. BeskrivelseKundeanmeldelserDokumenter.


Legg i handlekurv. Gavia Daedalus Reservedel. Navn, Utpris eks. Vis mobilnummer. Du må være logget inn for å se profilen. Diverse skruer og bolter Kr 5- pr kg. Create New Folder.


Gjengestenger, muttere, skiver og bolter i både rustfritt, syrefast og vanlig stål. Og kjøper du store. Under vises kun noen utvalgte varer, trykk på kategoriene for flere varer.


Produktkategorier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.