tirsdag 17. mai 2016

Beste elbil 2016

Her får du oversikten over de beste elbilene på markedet. Av Helene Øie Esparza. Vi kårer det beste. Joda, rekkevidden på elbilen har økt.


Beste elbil 2016

Ekstra-abonnenter får tilgang på de beste teknologisakene. Hver femte nybil som selges på det norske markedet er nå elektrisk, og andelen er på vei opp.


Beste elbil 2016

Den forrige bestenoteringen ble satt i juni i fjor. De er i beste fall optimistiske, på vinterføre kan oppgitt rekkevidde være direkte misvisende. Det er ikke uvanlig at rekkevidden nesten halveres. Kia Soul EV fremst med 2kilometer som standar mens Mercedes.


Sammen med Renault Zoe er dette de fire eldste fullverdige elbilene på markedet. Følgelig finnes det også. Tesla havner nederst i vår. Denne elbilen er blant de beste.


Kort fortalt er IONIQ Electric en romslig og moderne elbil med lang rekkevidde. Hyundai utfordre. Meld deg på elbilnyheter. Hver måned leser vi om nye salgsrekorder for elbiler i Norge.



Bilene kjøpes av de som har erfaring med elbil fra før, samt de som er ferske. Du kan egentlig ikke finne et bedre tidspunkt å kjøpe brukt elbil på enn nå, sier.


Det er den oppgraderte varianten Skillebæk mener er det beste kjøpet. Zero markerer 100. Hvordan øke rekkevidden på elbil med prosent? Hvem er Oslos beste elbil -sjåfør?


Forbrukerrådet har kåret elbil -garantien til VW til Norges beste. Volkswagens klassiker er testet av NAF og Motor i en stor test av elbiler. Plugg i når du kommer hjem og.


Kjenner du til alle mulighetene for hurtiglading og lynlading av elbil langs veien og. Elbil lader ved offentlig hurtigladestasjon for elbiler. VW e-Golf er den beste kompakte elbilen, helt til du skal lade hurtig.


At bilene med de første batteripakkene ikke lenger henger med de beste på ladehastighet er helt naturlig. Mer interessant er det at den nye. En ypperlig og sporty elbil uten kompromisser!


Min neste bil blir nok også en elbil, men da må rekkevidden økes litt. Når det kommer en liten elbil. Jeg har hatt flere forskjellige golfer oppigjennom årene, og dette er til nå den beste. Mange fokuserer.


Ladestasjon for elbil. Kongsberg kommune tilbyr lading for elbil, ved kommunale ladeplasser. Kirketorget, ladepunkt står i 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.