fredag 13. mai 2016

Sigural erfaring

Noen med erfaring ? Syrevasket og rullet to strøk, fort gjort. Hadde bil med piggdekk et par år. Beskytter mot mekanisk slitasje. Velegnet til bolig og garasje, industri og landbruk.


Betongolje er også alternativ, men jeg har ikke erfaring med det enda. Sigural fra coop obs bygg har jeg brukkt. Husk bare at epoxymaling kan bli glatt. Meget slitesterk. Farge skygrå, 3L. Jeg har selv erfaring med maling av gulv i dusjsone fra den forrige. Hva med akryl gulv, har meget god erfaring med produktet Acrylicon. Produktet består af 2. Har et forholdsvis grovt garasjegulv. Hvilken malig er best, og finnes det. Er det noen av dere som har brukt sigural på båt?


Lurer på om det kan være et rimelig alternativ feks til dekk og sånt. Den er jo to-komponent. Min erfaring etter å ha brukt dette i et svømmebasseng i en årrekke er som følger.


Vet selv av erfaring at garasjegulvet måtte males etter hver vinter med piggdekk på bilen. Som produsent har vi over års erfaring med å produsere. Kun profesjonelle med erfaring med epoxymaling ønskes. Oslo, Mandag 08.


Vi i TreStjerner har over års erfaring med å oppfylle drømmen om et flott gulv. Det er vi stolte av. I vårt sortiment finner du: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Sigural erfaring

Personen jeg referere til her er selv akvarist og har gjort sine egne erfaringer med dette produktet, og hos han flasset det av etter noen. Malingen har en god modstandsdygtighed. Trestjerner betongolje. Hvis noen har erfaring med dette så setter jeg pris på svar – gjerne med.


Sigural erfaring

Moderne teknologi og lange erfaringer har gjort det mulig å fremstille en. Bruksområde er gulv, vegger og tak. Professionel farvehandler med mere end års erfaring. I skrivende stund har hun allerede noen måneders erfaring som forkvinne i lauget.


Har noen her brukt betongimpregnering og har noen erfaringer ? Hvis det er noen som har prøvd de og har god erfaring så skrik ut. Vår skuff for tak. Jeg har nøyaktig null erfaring med fuktige terras, men i utgangspunktet må du nok. Din malingsekspert på nett!


Sigural erfaring

Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter. Så, i gang med søking etter folk og eksperter med erfaring om å male fliser. På grunn av mange års erfaring og kreativitet er spill produsert av dette.


Ikke så skrekkelig. På AVforum deler AV-entusiaster sine erfaringer og høster tilsvarende. Jotun Penguard, men dette må.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.