tirsdag 19. juli 2016

Forskrift om nedgravde oljetanker

Dersom din hjemkommune har en lokal forskrift om nedgravde tanker, vil denne stille. Kontroll av nedgravde oljetanker.


Den ansvarlige for nedgravd oljetank plikter å iverksette tilstandskontroll for å sikre at tanken til enhver tid er i. Sentral forurensningsforskrift om nedgravde oljetanker (kap. 1) gjelder for alle nedgravde tanker uavhengig av størrelse. Du risikerer erstatningsansvar om du eier en gammel oljetank som begynner å lekke.


Forskrift om nedgravde oljetanker

Forskriften gjelder i. Dette er reglene du må følge. Miljødirektoratet har vedtatt « forskrift om tiltak for å motvirke fare for forurensning». Bystyret i Bodø vedtok 19. Den stiller også krav til at nedgravd oljetank skal fjernes dersom den tas permanent ut av bruk.


Krav til fjerning - nedgravde oljetanker som tas ut av bruk skal ikke utgjøre en. Sentral forskrift som stiller krav om tiltak for å motvirke forurensning. Geografisk virkeområde.


Med henvisning til forskrift om håndtering av farlig stoff §pkt. Nedgravd oljetank. For dager siden — Stjørdal kommune har 10. Alle nedgravde oljetanker som permanent har gått ut av bruk, skal.


Oljefyringsforbudet er nasjonalt, men i Melhus har vi også en lokal forskrift om nedgravde tanker. Eieren av oljetanken er ansvarlig for at oljetanken er i forsvarlig stand. Når en nedgravd oljetank tas ut av bruk, skal den tømmes for olje og.


Forskrift om nedgravde oljetanker

Forbudet trådte i kraft 1. Stor-Elvdal kommune har utarbeidet et forslag til forskrift om nedgravde oljetanker. Formannskapet vedtok den 05. Lokal forskrift.


NY FORSKRIFT OM NEDGRAVDE OLJETANKER - RAKKESTAD KOMMUNE. Rådmannens forslag til vedtak. Rakkestad kommune vedtar at.


Formålet med bestemmelsene i dette kapitlet er å motvirke fare for forurensning fra nedgravde oljetanker ved å stille krav om regelmessig. Informasjon om hvordan du tømmer, renser og fjerner nedgravd oljetanker. Har du en nedgravd oljetank på eiendommen din?


Gausdal kommunes lokale forskrift om nedgravde oljetanker. Med en nedgravd oljetank menes en tank under bakkenivå, som brukes. Uavhengig av om forskrift om nedgravde oljetanker er vedtatt. Kan gi pålegg med hjemmel i forurensningsloven.


Det er tankeiers ansvar å sørge for kontroll av oljetanken for å sikre at den er i god stand. Oljeanlegg som fyres med mineralolje for boliger og næringsbygg som er i bruk i dag.


Porsanger kommune ber om innspill til forslaget. Plan- og miljøutvalget i kommunen vedtok 5. Kommunen er tillagt tilsynsmyndigheten. Høringsfrist 15.


Forskrift om nedgravde oljetanker

Indre Østfold kommune har foreløpig ikke vedtatt en lokal forskrift for nedgravde oljetanker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.