fredag 8. juli 2016

Lakke teak i båt

Her ser du et bilde av en båt som er behandlet med Rylard. Lakken gir en varm og dyp glans. Hvis man ønsker å benytte olje og ikke lakk, anbefales EPIFANES Teak Olje. Treverk, spesielt teak, inneholder naturlige oljer som hindrer lakken i å. Enkelte tresorter – teak, mahogny etc – innholder oljer og må renses nøye.


En glatt og blank overflate kan gi dårlig vedheft og maling og lakk.

Komplett step teakcleaner sett. Meget effektiv og etsende. Step løsner gammel olje og skitt. Vask rent med vann og påfør.


Sannsynligheten for at det er teak i treverket i din båt er meget stor, men det finner du fort ut når du begynner å slipe vekk gammel lakk. Denne videoen forklarer hvordan du kan bruke forskjellige produktet til.


Teakoljen herder inne i treverket og gir derfor lang levetid. Båt og maritimt.

Utvendig teak ville jeg ha beholdt ubehandlet eller oljet det med en god teakolje. Bruker man bare lakk ? Mett så med Respect Teakolje eller Respect Teak Sealer.


UNDER VÅRENS VEDLIKEHOLD FØLGES PUNKT OG 3. LAKK TILSATT RESPECT MALEROLJE. Her er det brukt Internasjonal sin Teak Olje som gir ei silkematt overflate. Teak er et foretrukket treslag for bruk utendørs i båt på grunn av treverkets. Til alle typer trevirke, men spesielt anbefalt til fete treslag som teak etc.


Robust og slitesterk. Beregnet som toppstrøk over. Finn det perfekte produktet til båten din. Få tresorter, med unntak av teak, iroko og red cedar, kan utsettes for.


Saknar båt i Coronetregistret. Hvad er det for noget. Slik ser rattet ut etter renskraping, beis og ti strøk lakk.


Det är ju en blandning av teak och mahogny och jag antar att man ville att det skulle vara kontrastbildande. Owatrol Teakolje er en meget penetrerende olje til teak, hardwood og andre.

Ypperlig til båt og møbler. Tidligere malte overflater (maling, beis, lakk …). Vår akrylmaling er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Båtlakk, primer og tynnere.


Vi har også lakk for treverk både innen- og utendørs i båter. Mer om Båtmaling. Interiørpolish for båt. Epifanes Teaklakk Matt ltr. Renser, polerer og etterlater en tørr overflate. En enklere og raskere behandling enn ren teakolje og andre.


Denne har en innredning av teak og teakfiner (tror jeg) som trenger en oppfriskning. Tilbake til hovedsiden: « Båten vår – en Nord West 740». Hempel- lakk som jeg trengte.


Første lag tynnes ut 50% med tynner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.