tirsdag 30. august 2016

Feste i leca

Tungt feste i lettbetong. En lettvint, men relativt. Tidliger har vi vist hvordan du fester skruer eller knagger i gips, her får du noen.


Delaminering" av materialet grunnet grunn innfesting, kan være en svakhet uansett materiale og festemiddel. Den er utviklet for det.

Feste spiker i leca rustikkmur byggevideo byggevideor video murevideo. Show less Show more. Lettbetongskruen brukes ved tyngre forankring som f. Hva er greiest å bruke for å feste 2"x4" i leca ? Plugger og lange franske treskruer ? Skal lage arbeidsbord i kjellern, og tenkte å skru. Velg et alternativ.


Her finner du betongskruer og lettbetongskruer.

De brukes direkte i materialer som betong, lettbetong, murstein og leca uten behov for plugg. Vis mer Vis mindre. Ytre lag av termoplastisk gummi. Grepi festeplugger er tilgjengelig fra.


Passer like bra til Betong, tegl, leca eller Ytong mm. Produktanmeldelser. For montasje av tre rett i. Murersnorfestet benyttes sammen med Lettveggsskinne for. Skriv en anmeldelse.


Universal PA Shark art. Nylon Master art. Det finnes på markedet et rikt utvalg av egnede festemidler. For feste av lettere gjenstander kan man også skru inn et gipsanker. I gipsplater må du skru.


RF bør være over 30% for trevirkets skyld. Leca Såleblokk cm.

Utgangspunktet for monteringen vist her, er at veggen er bygget av LECA -blokker. Til dette trenger du en passende innfesting. Elektrolytisk forsinket skrue, TXspor. Da har vi den perfekte pluggen for dette!


Fås i flere dimensjonen. Festeplugger i plast med stort hode for montering av isolasjonsplater av EPS og XPS. Tillatt belastning: Bruksmåte: Dim.


Bruksområde: For feste i lettbetong, siporex, leca osv. Materiale: Varmebestandig polypropylen. Benyttes med distanserør. Uttrekksverdi kg på begge dim.


Monteres i materialer som er for harde til å slå inn stift alene eller er for løse til å gi sikkert feste alene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.