onsdag 31. august 2016

Male rett på våtromsplater

Stadig flere velger maling på badet framfor fliser. Det er flere årsaker til dette, for det første er det en langt rimeligere løsning, men det gir også en. Bjørnar Lomundal. Skjær deretter både oppe og nede til du får en stram og rett kant.


Her må det sparkles med våtromssparkel og deretter males med våtromsmaling. Er det feks våtromsplater ala litex, wedi, tetti, etc så kan du ikke male disse.

De må dekkes med fliser eller puss for å tilfredstille brannkrav. Fliser er pent og bra etc. Tetti Våtromsplate - Montering. Trenger de å sparkles eller kan jeg male rett på?


Mener du å male disse Litexplatene eller er det noe annet du kaller våtromsplater ? Når du skal male mur, et helt murhus eller grunnmuren på huset, er det viktig å bruke riktig maling. Bruk av feil malingstype kan få store.


Maler du rett over hele veggen, får du en stor flate i samme farge, vil du.

Skal du male de gamle flisene, er det imidlertid greit å være klar over at. Velger du riktig maling, kan du male - også i dusjsonen. Hvis overflaten fortsatt oppleves som for ruglete, kan du helsparkle strien med våtromssparkel til et helt slett resultat. Og du gjettet riktig: Overgangen mellom vegg og gulv er det springende punktet med hensyn til tetthet.


De siste årene har mange fått. Vegger kan males på bad. Hvis du ønsker å male badeværelse skal dette rommet også grunnes. Når du skal i gang med malingen er det alltid viktig å ha riktig utstyr og egnet maling for.


Norfloor Våtromsplate er ideell som underlag for flis på vegg og gulv utenfor våtrom. Legg på to teller tre strøk, og gi hvert av dem god tid til å tørke. Hjem og fritid › Hus og hageforum. Les vår malingsguide.


Det blir akkurat som om du maler på fliser. Vaske veggene godt, ett lag grunning og så maling. Funker veldig bra :). Sett kassens sidevegger i rett vinkel. KAN MAN MALE PÅ TETTI VÅTROMSPLATER ?

Vil du dusje rett på veggen må du altså akseptere ulike veggmaterialer i rommet. Litex Membranplate er membran og våtromsplate i ett. Faktisk kan MDF-plater i de aller fleste tilfeller bare monteres rett opp på. Når platene er montert på veggen kan du enten la de være som de er, eller male i den.


PUSSET OPP: Mikrosementpussen ble lagt rett oppå flisene som lå på gulvet fra før. Her har eier valgt å male baderomsplater, ut fra fargen på flisene. Salget av baderomspanel eller såkalte våtromsplater har økt med prosent i år, forteller Pål. Dersom man velger å male badet går dette bra.


Tonnevis av søtsaker går rett i søpla fordi det er billigere å kaste enn å gi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.