torsdag 25. august 2016

Kapselpåsetter

Skulle du komme til å søle i sofaen eller miste et kakestykke i godstolen. Vask og stell: Også møblene trenger jevnlig vask og vedlikehold. Kjør maskinen ved maks temperatur med en kopp eddik på øverste hyllen.


Mikrofiber- sofa. Prøv eddiktrikset. Et gammelt kjerringråd som fungerer er å blande eddik i vaskevannet, sier hun. Det finnes ikke noe anbefalt blandingsforhol.


Fjern støv under senger og sofaer, og tørk over sofaputene med en fuktig klut. Rydd klesskap og fjern alt som ikke brukes eller er ute av sesong. Du kan vaske hele huset ditt skinnende rent og fjerne vanskelige flekker. Sett en bolle med eddikvann under sofaen eller i vinduskarmen så blir du kvitt vond.


Kapselpåsetter

Skyldes den dårlige lukten at katten har tisset i sofaen, oppkast på. Bakepulver som strøs i møbler og vask med eddikvann er to metoder. Tørk av møblene. Eddik finnes riktignok i flere ulike varianter, men til daglige gjøremål som å fjerne lukt eller vaske, bør du gå for vanlig hvit eddik prosent.


Hvis det ikke er egnede kjemikalier i huset, kan du rengjøre sofaen med brus, eddik eller en blanding av disse stoffene. Bicarbonate absorberer perfekt lukt, og. MILJØVENNLIG: Eddiksyre fungerer fint som vaskemiddel og er ikke farlig for.


Mange bruker å sette den under sofaen eller i vinduskarmen. Spor av juice fjernes enkelt med en løsning av eddik og ammoniakk.


Hvis det har kommet blod på møbeltrekket, skal det aldri vaskes med varmt vann. Men når det gjelder lukt, så er eddik et universalmiddel som funker på det. Kjøp deg sofa med trekk som kan tas av og vaskes eller sofa i. Eddik takler lett ikke bare øl, men også med forskjellige andre drinker. Hvordan vaske en sofa med husholdningskjemikalier.


Kapselpåsetter

Hvis sofaen fortsatt har flekker, kan man blande oppvaskmiddel med litt eddik og varmt vann og vaske over med klut eller svamp. Strø tre spiseskjeer med kanel på teppet eller sofaen, og deretter støvsug.


Anne-Lise vasker håret med natron og eddik istedenfor sjampo. Etter at 7-liter øl var heldt ned på høykant sluktnet han på sofaen. Plutselig hørere jeg. Får dratt han inn i dusjen og vasket det som kunne vaskes.


Fjerning av lukt i rom: Sett ut en glassskål med eddik i rommet. Har du prøvd eddik -trikset? Vask sofatrekkene med skyllemiddel eller bland vann og skyllemiddel i en sprayflaske og spray litt av væsken på.


Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når disse skal vaskes. Ovnsdøren kan man vaske med å blande en tykk blanding av bakepulver og litt eddik, og la det virke en god stund. Innsiden av ovnen kan vaskes med samme. Sprayet med vann og eddik.


Så gått over med rense såpa som kom med Foma Combivac, fra spray flaske. Børstet litt og gidde for hand. Bruk like deler hvit eddik og vann for å vaske både interiør og eksteriør av kjøleskapet. Med riktig utstyr kan du fjerne fettflekker fra sofaen din, og sikre at.


Så, hva bruker du og på hvilke måte kan du vaske møbler mest effektivt me. Hvis flekkene fortsatt er der synlig, bruk eddik fortynnet med vann.


Kapselpåsetter

Kattungene har da tisset i sofaen flere ganger og jeg har brukt eddik og vann. Jeg skal legge vaskepulver på trekket i dag og vaske med varmt vann etterpå. Rengjøring med eddik er et velkjent kjerringråd som kanskje mange har hørt om, og dette fungerer siden eddik er.


Vask da alltid ytterst av flekken og innover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.