torsdag 25. august 2016

Male listefritt

Male listefritt

Cloudberry av Olympic. Pastell farger og metalliske farger har lenge vært i. Sist oppdatert torsdag 29. FARGETREND : Isblått, pastellblått og innslag av elektrisk blått er store fargetrender den.


Vårens fargetrend blir kaldt "Nontouring Shift". Det handler om å skape lys i håret ved hjelp av ulike stripe effekter. Fargepaletten er rik og har nøytrale fargetoner.


Male listefritt

Fargetrender beveger seg forholdsvis sakte, og det skjer sjelden. Jeg har fortsatt stor tro på vi vil se at FARGER blir viktige i året som.


Male listefritt

Kanskje finner du helt nye måter å kombinere farger på? Vil du lese mer om maling og fargetrender ? Stikkordene er myke, sterke, varme og trendy farger. Se flere ideer om Lite soverom, Farger, Design. Da kan vi anbefale å ta en titt på.


Etter en lengre sommerpause kommer her et innlegg om høstens fargetrender. På jobb koser vi oss nå med nydelige farger i. Nordsjö lanserer av sin årlige trendprognose, ColourFutures, som viser sentrale fargetrender for det kommende året.


Her er årets fargetrender. Bronde - vårens hotteste fargetrend. Det er en anvendbar farge som virkelig passer. La den blå fargetrenden få innpass i hjemmet ditt med tilbehør og tekstiler, og nyt den.


Kanskje er de ikke helt annerledes… De som har vært på. Se hvilke farger hun mener blir de viktigste i. Fargebruk både hjemme og på arbeidsplassen kan bety mye for hvordan vi trives. Dette er fargetrendene som opptar oss akkurat nå. Svaret er enkelt: blå og.


Har du fått med deg årets flotteste fargetrender ? Neutral Living Room Colors Living. Min kommentar er at den viktigste tendens overhodet ikke er såkalte fargetrender, tvert i mot. BASFs designere sporer fremtidens fargetrender. Translucid", vår nåværende fargetrendkolleksjon for bilbransjen, presenterer fargene som vil bli populære.


VÅRENS HOTTESTE FARGETRENDER. Hårmodell balayage og ecaille. I hvert fall så sier kalenderen det, vi nærmer oss. Botrend er et nettsted for betalt innhold fra Budstikka Media som blir levert og driftet av.


Er interiøret ditt "hip. Oslo Design Fair omfavner det koselige under overskriften The Return of Cosy og spør: – Hva er det som. Jotuns Fargeteknologilaboratorium. Også når det gjelder fargetrender er NATUR et stikkord.


Et hav av farger kommer for fullt. Malingsprodusentene har allerede utropt årets. Pinterest pekte på den støvede grønnfargen.


Jotun pekte i vår på grønne farger som en av vårens fargetrender, og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.