tirsdag 6. september 2016

Elbil test

Nesten samtlige elbiler går lenger enn oppgitt rekkevidde og lader raskere i sommervarmen, viser NAF. Elbilgir deg tester som er utviklet spesielt for elbiler. Her finner du alt fra faktisk forbruk og rekkevidde, til ladetider og andre elementer som er spesielle for.


Skoda Vision iV får. Oppgitt rekkevidde for elbiler er stort sett ikke realistisk under norske forhold med kaldt klima og varierende topografi. VG omtrent individuelle tester av biler som kommer. Velg elbil for å se elbilene som er best i test, eller SUV for å finne den beste SUV-en.


For dager siden — VG tester fortløpende nye elbiler. Her kan du lese tester av VW ID.


Beste rekkevidde avhenger selvsagt av batteristørrelse, men test av elbiler viser at alle går lenger enn lovet. SJEKK TESTEN : På motor. Leaf eller e-Golf?


Elbil test

Elbil test : Hyundais elbiler blant de beste på rekkevidde. Motor og NAF har i år utført en vinter- og sommertest for å se hvordan forholdene. Fremstår som en prisbombe. Test : MG ZS EV.


Elbil test

Den nye oppdateringen fjerner. Volkswagens elbiler har vunnet flere tester. Hvilken elbil er best i test i det norske markedet? Les vår samletest her og søk grønt billån med ekstra lav rente for elbil eller hybrid.


Det er andre gang NAF og Motor tester rekkevidden på et stort utvalg elbiler. I vinterens test ble av bilene testet og alle kjørte da kortere enn. Forbrukertester av elbiler. Sammenlign elbiler og se hvilke som er best i test.


Neste artikkelElbilsalget med kraftig comeback i januar. Du har ingen produkter å sammenligne. Det finnes ingen produkter som svarer til valgene. Topp 3: Dette er.


Disse elbilene får du kjøpt brukt. Utvalget av elbiler på bruktmarkedet vokser stadig, og tester har vist at kapasiteten i batteriene holder seg bedre. Hjelp, jeg blir elbilist. NAF og Motors ladetest viser at det er store forskjeller på hvor langt elbiler kjører etter en halvtimes lading.


Elbil test

Hele 2kilometer skiller. Du får den eneste komplette. Så har elbilene fra Kina kommet til Norge. Først ut er den billige kompakt-suven MG ZS EV.


Hver femte nybil som selges på det norske markedet er nå elektrisk, og andelen er på vei opp. Vi har testet de viktigste elbilene. Nye tester av brannfaren i elbiler, gjennomført av SP Fire Research på oppdrag fra DSB, viser at batterier som knuses i en kollisjon kan føre til.


Broom-Benny er ute på test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.