mandag 5. september 2016

Hvordan bygge hyller selv

Vi har som mål å gjøre det enklere for deg å velge. Velg vindustype. Vi hjelper deg og gir råd om hva som passer for deg. I dørbransjen snakkes det om modulmål.


Disse mål angir størrelsen på hullet i veggen der karmen skal monteres.

For at det skal være plass til å justere karmen. Nye vinduer er en investering med mange gevinster hvis du velger riktig produkt.


Dører og vinduer har diverse standardmål, og det er vanlig at åpningen i reisverket. Det medfører at gardiner oftere må tilpasses og sys etter spesielle mål.


Om mulig, fjern listverk og isolasjon for nøyaktige mål. Etter at listverk er fjernet måler du vinduet fra ytterkant av karm til. Hva lurer du på?


Utforing av nytt vindu kan bli nødvendig for å tilpasse veggtykkelsen.

Mål og størrelser. Hengslingssiden er den som bestemmer åpningsretningen for et sidehengslet vindu. Finn mål og størrelser på VELUX takvinduer, vinduer for flate tak og lystunneller.


Hengslene sitter innvendig eller utvendig alt etter om vinduet er. Husk at alle mål skal være oppgitt med bredde x høyde. Karmmålet finner du ved å måle størrelsen på den gamle karmen. Når du skal ha nye vinduer er det sjelden mulig å svinge innom.


Kjøper du vinduer på standardmål blir leveringstiden kortere, forteller Asgeir Vestli. For å være sikker på at du får riktig mål på ditt vindu er den enkleste metoden å måle det gamle vinduet fra karm til karm, utvendige karmmål. Her er en enkel oppskrift på hvordan du tar mål før du kjøper et. Skal du bytte eller montere et vindu ? Generell info ved bestilling av vinduer, dører og skyvedører.


Sjekk at mål og mengder på tegning stemmer før du godkjenner tilbudet. Alle mål er innbyggingsmål. I våre pristabeller oppgir vi at målene er innbyggingsmål. Innbyggingsmålene i reisverket skal være de samme som i partiets.


Hvis det er mindre enn meter ned til bakken kan du bruke vindu eller balkong.

Du kan ha andre mål på rømningsvindu fra kjeller som er godkjent etter eldre. Vi produserer vinduer etter dine mål og stilarter. Ettrams med losholt Vi lager alt av kvalitetsvinduer på spesialmål etter dine ønsker.


Helnorske vinduer produserte. Tegn opp og mål hele bredden og lengden på rommet, firkant eller hvordan det ser ut. Toppsving vindu kan leveres som fler- ramsvindu, som betyr at du kan dele opp karmen i to eller flere. Uldal leverer vinduer i alle type farger.


Når vinduet vaskes, kan dette skje trygt inne i rommet. Låsbar vrider kan bestilles som ekstrautstyr. Leveres i en rekke standard mål og etter bestilte mål. Har du et vindu litt utenom det vanlige, har du mye innsyn, ønsker du.


Listen som er mest vanlig for bruk rundt dør og vindu kalles gerikt. Vi anbefaler å legge til 20% i bredden så gardinene henger pent ved siden av vinduet.


Når Vinduskredderen tar mål er dette vårt ansvar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.