tirsdag 6. september 2016

Lyst eikegulv

Av hvit lin tunika, bred lang løs topp. Farge: Off White. Hvitt sengetøy – min favoritt! Lin i kraftig struktur i forskjellige farger. Soverommet holdes. Brukes til puter, vesker, bukser, jakker o. La deg inspirere av våre flotte antrekk til inspirasjon. Vi legger daglig ut nye antrekk med forskjellige kombinasjoner og stylinger tilpasset moderne damer. Lampeskjermen er av hvit lin. Innvendig er skjermen gullfarget noe som gjør at den gir et varm og koselig lys.


Foten i kombinasjon med den hvite skjermen gjør. Taket malte vi hvitt – og dette rommet har med tida blitt husets jenterom med rosa detaljer. Superkul jumpsuit i fantastisk lin -kvalitet fra det svenske merke Reunion. En tidløs basispute som er enkel å kombinere med andre farger og mønstre.


Lagervare - forventet levering. Denne Pinnen ble oppdaget av Érica Domingos. Oppdag (og lagre! ) dine egne Pins på Pinterest. Fungerer til absolutt alt.


Lyst eikegulv

Denne fremstår litt mer beige, men fremdeles hvit. En kulørt hvittone som gir varme. Mange har lagt sin elsk på nettopp denne fargen da den minner om gode, varme grålige lintekstiler. Bestill grow-in hvit lin XXS på nett og få det levert på døren.


Vi har rask levering og du kan også hente i butikk. Du må være logget inn for å se profilen. Spesialskjerm til lampene Nicola og Nickie cm. Skjermen kommer flatpakket.


Lyst eikegulv

India kraveskjorte hvit lin. Innsvinget i livet, avrundet nede og. Putetrekkene er ikke vann og smuss avvisende, så husk å ta de med deg inn. Frisk opp uteplassen din ved hjelp putetrekk i lin i forskjellige- og friske fargetoner.


Badekåpe i 100% lin. Denne herlige badekåpen er både praktisk, myk og koselig. Den har store lommer på forsiden og kommer med knytebånd. Bente og Jarand har ingen hvite vegger.


Lyst eikegulv

Stuen er malt i fargen Hvit lin fra Jotun og har sofa fra Bohus, Ray sofabord fra Department, Eos. Soft Plafond fra Belid er en go gammel bestselger som passer perfekt til soverommet. Med sin stoffskjerm i hvit lin gir den et soft og meget behagelig lys. Sett med flotte displaybyster til halskjede.


Kan brukes stående eller liggende. Materiale er MDF trukket med hvit lin. Gammel pris: 133. Vanlig pris 49kr Spar Liquid error (product- template line 127): -Infinity%.


Hvit lin, varm lin, hule, blå harmonia, tåkedis, morgendis, industriell grå, refleksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.