mandag 24. oktober 2016

Maskinhall säljes

Hallbyggnader i trä. Specialdesignade hallar och byggprojekt. Byggsatsen består av väggar, gavelsidor och takstolar enligt. Monteringsfärdig maskinhall med måttet x 1m (ca 104m2).


Plats för större maskiner via stor vikport och vanligt garage med slagport. Alla maskinhallar från alla leverantörer hittar du på LantbruksNet, Vi hjälper dig hitta din maskinhall genom att lista Sveriges samtliga företag inom maskinhallar.

Vi levererar hundratals maskinhallar runt om i Sverige varje år. Vårt flexibla byggsystem gör det både enkelt och prisvärt att bygga din maskinhall. Saknar du något?


Vare sig ni vill bygga isolerade stålhallar, ridhus eller maskinhallar så har vi. Villa Öppet och soligt läge i dalgången längs Ljustorpsån. Bostadshus, verkstadsbyggna ladugård och maskinhall.


Vacker villa med en fristående industribyggnad med maskinhall och lokal på trivsam tomt i avskilt läge. Säljes med ha bete och ha skog. Här finns möjligheten att förena ett trivsamt boende.

Maskinhall Kone Travers entreprenadmaskiner säljes och köpes. Då kan man komma någorlunda billigt undan. Nu säljs den smått berömda bilen på Blocket.


Jag har bara rullat den in och ur maskinhallen när jag ska flytta på andra fordon inför vintern. Vi säljer nu ett antal begagnade lagerhallar i storlek 10x10x3m bxhxl ) hallarna är dimensionerade för snözon 0. I leveransen ingår stålkonstruktion.


När det gäller utseendet på maskinhallen, har vi en stor vana av att utforma byggnader i samma stil som omgivande gårdsmiljö. En vacker, stilenligt maskinhall. På gården finner du, förutom det fina bostadshuset, b. Alvhem ligger perfekt placerat mellan.


Förutsättning för del köp är att allt säljs. Fastigheterna säljs tillsammans eller var för sig. Håller på att river byggnaden just nu och har inte lyft ner någon takstol än så jag vet inte vilket skick.


Ingen reklamationsrätt. Inköpta varor måste hämtas av köparen eller av köparen tillsatt ombud. Varorna kan ej packas och skickas. Hudiksvall Högs-Frölland 6:1.


Totalt hör fastigheter till gården.

Det finns bland annat ytterligare tre ladugårdar, en maskinhall, en verkstad och ännu en mangårdsbyggna. Kontakta mäklaren för visning. Praktisk maskinhall med gårdsverksta stallar, loge. Gården säljs i sin helhet eller i delarna "Hästgård" och "Skogsfastighet".


Virkesförråd ca 11. Lämpligt till lagerbyggna förrå maskinhall eller lösdriftstall till lantbruket. Kaffestugan Lotta på Åsen är till salu. Bruksbalken, AB.


Nuvarande ägare ger upp efter länsstyrelsens beslut att tillåta bygget av en maskinhall på granntomten. Objekten säljs i befintligt skick och är inte testade av Slagom det inte särskilt anges i objektsbeskrivningen. Eventuella fel i. Vid Norra-Västra länken säljs nu ett industrihus på 1m2.


Drönarvy över gården sedd från infarten. Ridhuset mot infarten till stalldelen. Fritt läge med underbara omgivningar. Upplyst paddock.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.