onsdag 9. november 2016

Hvordan stramme kjede på motorsag

Trinn av 15: Legg de enkelte bestanddelene (motorenhet, kjede, sverd) på en egnet, ren og jevn arbeidsflate. For å unngå skade på maskinen og underlaget. Motorsag -leverandør Stihl viser deg hvordan du utfører hurtigstramming av kjedet på motorsagen, trinn for trinn. Motorsagen må få service for å fungere optimalt og vare lenge.


Et for stramt kjede kan føre til for tidlig slitasje på sverdet.

Et løst kjede betyr ikke bare at kjedet sannsynligvis vil slites ut raskere, det gjør også kuttingen mindre effektiv. Kjør kjedet uten belastning, og med halv gass på motorsagen, i flere minutter. Bruk av motorsag krever også at du mestrer enkelt vedlikehold. Før du starter opp.


En sag med en defekt kjedefanger må ikke brukes. Du må ha kunnskap og ferdigheter i hvordan saga skal brukes og vedlikeholdes. Hvis den kan dras helt ut av sagsporet i sverdet, må du stramme.


McCulloch- motorsagen – hvordan du fester sverdet på sagen, hvordan du fester kjedet på sverdet, hvordan du strammer kjedet, og hvordan du.

Slik filer du kjedet. Gå til Bytte sagelementets motorsag — Regler for å erstatte og strekke kjeder på motorsag. Spenningen på kjeden på motorsagen påvirker ikke bare normal.


For å sjekke om det er for stramt, så dra i kjedet med. Hvordan installere en kjede på motorsag ? Du kan installere og stram kjedet ved å skru av hovedskruen og sette koblingene på drivhjulet og sagstangen. Du må aldri starte motorsagen eller sage tømmer hvis.


På AL-KO finner du nå også reservedeler og nyttig tilbehør til motorsager, kjøp online nå! Skift av kjede og. NB: Tilpass kjedestrammeren (b) på hver montering og demontering av sverdet til venstre. Strammeskrue for kjeden.


En motorsag er et høyhastighetsverktøy for. Det bakre håndtaket med mykt grep. Har ei motorsag med ganske nytt kjede og sverd. Eks mva kr 3Inkl mva kr 400.


Lagerstatus: Ikke på lager - Antatt leveringstid uke.

Stihl hurtigkjedespenning (B) gjør det enkelt og behagelig å stramme kjede. Kjede spennes helt uten noen form for verktøy. Ta opp lokket og.


Har du mange store trær som skal felles, er en bensindrevet motorsag å foretrekke. Det er lett å stramme kjedet selv om hjulet godt kunne vært litt større, oljepåfyllingen går raskt og jevnt takket være et godt lokk. For at dette skal skje, må kjedet riktig.


KJEDET MÅ VÆRE PASSE STRAMT. TEKNISKE DATA 33. Unngå utilsiktet. Innstilling av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.