fredag 11. november 2016

Membran taktekking

Dette er kunder som ønsker å legge membranen selv. Vi er ansatte og har tekkere med mesterbrev, fagbrev, sertfikat for varmearbeider o. Under norske værforhold er det ekstra viktig å prioritere tak og membran for å unngå fuktige.


Sveisemembran på garagetak og terrasse. Vi arbeider med flate og lett skrånende tak, takbelegg, membraner, asfalt og folie – for å nevne noe!


Gjennom årene har våre ansatte tekket et stort antall tak.

De fleste typer takbelegg kan også benyttes som membran, men når de. Vi tekker kompakttak i Trondheim og Trøndelag. Vi utfører jobben med høy kvalitet til avtalt tid. Bærum tak og membran AS har mange års erfaring i bransjen med spesialkompetanse rundt tak, folie membran, radonsperre, våtrom (bad), og terrasser.


Asfaltbelegg på tak. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Med erfarne montører utføres oppdrag. Montørene våre er svært erfarne, noe som.


Som taktekker tekker du tak på nybygg, og repararerer og rehabiliterer.

Vi ordner alt som har med taket ditt å gjøre. Protan har faglig kompetanse. Flate tak og membraner. Vi har spesialisert oss på produkter og kompetanse innen områdene taktekking, membran -isolering, takavvanning, drenering og.


Torvtak membran. Vi leverer en rotsikker og velprøvd torvtak membran. Vår membran er Norsk produsert og har SINTEF sertifisering. Faget skal tilfredsstille samfunnets krav til.


Som et av landets største og ledende firmaer i bransjen har vi. Kunnskap om produkt og fagmessig montering er avgjørende for.


Vi er taktekkere med lang erfaring fra en rekke isolasjons, tekking - og membranløsninger. Vi tilbyr fullstendige løsninger til både flate. Lekkasjer kan få.


Vårt Leister autoriserte verksted yter rask service på alle våre apparater. Leister produserer håndapparater og automater for sveiseing av både membran og. VGtak - og membrantekkerfaget. Boka er skrevet av ni forfattere som kan sitt fag, og som er kjent med hva som er god opplæring.


Personlige egenskaper. Vår taktekkingsavdeling består av høyt kvalifiserte taktekkere som utfører membran og folietekkinger på beste måte.

Vårt mål er at kunder opplever trygghet og kvalitet i alle ledd. Våre hovedleverandører på. Tekking og isolering – solid holdbarhet i lang tid.


Membran taktekking er en type taksystem for bygninger og tanker. Det brukes til å flytte vann fra taket. Membrantak er ofte laget av syntetisk gummi, termoplast.


Vi har års erfaring og alt innen takløsninger. Nortekk er totalleverandør av tak.


Begreper som membran, taktekking, takbelegg, takfolie og takpapp er ord som benyttes og som det er viktig å ha en felles forståelse av. Vi tar oppdrag over hele Norge.


Hvordan er det å jobbe som taktekker ? Taket – en viktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.