torsdag 8. desember 2016

Flishugger

I denne testen finner du de beste flishuggerne på markedet. Eiksenteret tilbyr flishugger fra Junkkari. Etter kategori. Maskin og redskap. Bygg og Jernvare.

Flishuggeren er utstyrt med en 208cc bensinmotor som ved hjelp a. Mandag-fredag: 8. Lørdag, søndag og helligdager: Åpent etter avtale. Kontaktopplysninger. Nå også med EL-start og eget batteri (gel)!


Forsterket og forbedret på flere områder i forhold til andre modeller. Billiga flishugger online. Velg fra ulike flishugger med snabb leverans, gratis frakt over 9kr og Lave priser.

Kjøp flishugger hos oss idag! Med en flishugger lager du flis av grener og ris. Dermed tar det mye mindre plass og brytes. Se våre modeller i vår nettbutikk!


I mange år nå har CARAVAGGI produsert kompostkverner, flishuggere og et bredt spekter av maskiner for spesielle applikasjoner. Profesjonell flishugger for kvister opp til 100mm diameter. Selvmatende to-knivs trommel drevet av to reimer.


Utkaster med justerbar vinkel som gjør det enkelt å få. Klikk på bildet for å zoome inn. Vi har utstyr for forskjellige formål og kan hjelpe deg å velge riktig utstyr for din.


Ustad Transport leier ut en kraftig flishugger med en kapasitet på cm. Bensindrevet flishugger fliskutter 15HK. Kraftig Fliskutter HP med elektrisk start. Vi fant andre produkter du kanskje vil like!


Kniv til flishugger WC10. Legg i handlekurv.

GreenMech Arborist 150. Tilhengermontert kvistkutter. Robust bygget som tåler den enorme påkjenning. Sandvik Fliskutter GS650. Praktisk og sterk flishugger, kommer til over alt. SISU leverer traktormonterte flishuggere i mange størrelser og med mange forskjellige spesifikasjoner fra de aller minste og enkleste til de store. Scroll for details. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Handy flishugger med roterbart udkast, som nemt og hurtigt omdanner grenafklip til flis. Vår hp flishugger er den kraftigste på markedet. Vi leverer flishuggeren med den kraftigste clutchen i sin klasse.


Motor: hk Loncin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.