tirsdag 21. mars 2017

Lage blomsterpotter i betong

Du vil bli overrasket over hvor. Dette er en hurtigbindende fiberarmert betong som kan fylles i forskaling eller i. Weber Hobbybetong passer perfekt til denne type hobbyprosjekter.


Lage blomsterpotter i betong

Sett en påle i bakken, for å lage de store pottene så bruker man plastbøtter ( vaskebøtte) og de mindre blomsterpotter i plast. Bland betong og. Betong blomsterpotte.


Hvordan lage en betongpotte med egne hender. I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt støper dine egne betongpotter. Hva trenger man av verktøy. Her viser Maxbo deg hvordan.


Lastet opp av MAXBO - Godt gjort! Disse kan du lett lage selv. Fine krukker til balkong, terrasse eller hagebordet er fort dyre. Vi anbefaler deg å starte med små former først, slik om lysestaker og potter.


Lag dem selv, vel. Har du prøvd å lage blomsterpotter i betong før? Vi kom over et blogginnlegg. Ved å pynte med potter og blomsterkasser som du har støpt selv, setter du et personlig.


Lage blomsterpotter i betong

Plastbeholdere skal være laget av tett plast og beholde formen mens betongen. Folk tenker nemlig at det i utgangspunktet er veldig vanskelig å lage sin egen blomsterpotte.


Men det er det faktisk ikke. De som henger over bötte. En blomsterpotte laget av betong vil være en fantastisk dekorasjon av husområdet. Det eneste du behøver.


Eksempler på å lage med egne hender: blomsterpotter, potter laget av. Ingen av oss har noe som helst erfaring. Hei driver å leger noen små blomsterkrukker i betong. Blomsterpotter fra betong.


For å lage et slikt gatearbeid med egne hender. Jeg har fått dilla på betong, betongprodukter du kan. Jag ska göra ett tidningsjobb med betong så i måndags dammande jag av mina gamla gjutkunskaper och blandade. Denne Pinnen ble oppdaget av Lena Skjæggestad Bergseng.


Lage blomsterpotter i betong

Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Putting potter fylt med velduftende og levende planter i egnede steder kan. Vannspeil eller blomsterpotte.


Vi viser deg hvordan du støper unike ting i betong til hagen. Vær tålmodig i tørketiden. Ta på hansker og lag en haug av sand eller jord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.