mandag 13. mars 2017

Rense dress bergen

Innleveringssteder: Os. Rensing av tøy er basert på tillitt til vår fagkunnskap og erfaring. Vi garanterer at ditt tøy.


Rense dress bergen

Vask og rens av kjoler, dress, duker,sengetøy og andre typer tøy og klær. Våre nye lokaler på C. Velkommen alle. Xpressrenseriet på Lagunen Storsenter renser alt av garderobetøy, skinnklær, gardiner og tepper.


Vi kan også vaske og stryke skjortene dine til en lav pris. Vi har som mål å holde et høyt servicenivå, samtidig som kvaliteten alltid skal være den beste! Vi er ditt lokale renseri på Sotra. Jakke, fra kr 225.


Kjole, fra kr 300–800. Vi vasker og renser alt av garderobe og interiørtekstiler. Vis treff i kart. Fashion and quality at the best price.


Jeg tjener masse penger på å rense en dress for 2kroner. Mandag – fredag: 08: 00. Press uten rens 50%. Bergen Hylkjeflaten 18. Disse klærne bør alltid sendes på rens. Arvegods og andre dyrebare antrekk som bunader og dresser, men også plagg med broderier og sarte materialer, bør i. Glemt å sende dressen på rens før 17. Frykt ikke – du kan nemlig få den ren og pen helt selv.


For ifølge en rykende fersk indeks er det mye billigere å rense en dress i våre naboland Sverige, Danmark og Finland. Sjekket prisen i 1land. Vi renser og vasker garderobetøy. Garderobetøy som kan behandles, er tøy som de fleste har i garderoben sin.


Rense dress bergen

Må kunne stole på renseriet. Rens av møbler og tepper for bedrifter og private hjem. For et sunt og pent innemiljø. De fleste renserier i Norge bruker sterke løsemidler i renseprosessen.


Såkalt “dry cleaning”. Vi leverer tjenester innen de fleste typer renhold i Surnadal, og har eget vaskeri. I tillegg til skjorter og dresser, og ikke minst ullgensere, er LG Styler også en fin.


Trenger dressen rens etter årets julebord? Til tross for stor. Her får du vite. Forhørte meg på lagunen og hos noen i fjøsangerveien om rens av en.


Rense dress bergen

Når mannen sin Thailand dress var på rens nå fikk vi den. Eksempler på tekstiler som krever ekstra behandling: Dress, gardiner, duker. Sitter her med en sesonger gammel Halvarsson skinndress som trenger en. Utleie av duker og rød løper.


Salg av blant annet vaskemidler og papir. I dette vinduet skal du finne tabell vfor oppslagsordet rense. Og ikke glem å rense dressen med jevne mellomrom! Vi har smoking, moderne dresser og den du trenger til jobb.


Så over til de ulike dresstypene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.