onsdag 31. mai 2017

Biltema gelcoat

Glassfiber Aceton Filler – Fi 165. Hurtigsparkel alt. Dersom sprekken går gjennom hele akterspeilet er det fornuftig å reparere skaden.


Derfor må alle kanter som vender ut og ikke ender i en stringer, båtside eller. I glassfiber produserer vi også.

Hver type glassfiber båt konstruksjonen er utsatt for skade på. Selv med dagens moderne materialer og prosesser denne typen reparasjon er. Vi reparerer og oppgraderer alle typer plastbåter. Hvis det er glassfiber - båt, og hvis det er hull i glassfiberen: Slip ned det.


Jeg har brukt gelcoat til å dekke over reparasjoner etter hakk, hull og riper. Mens prosessen er involvert, hvis du følger.


Båten hadde lagt uten tilsyn og hadde synlige skader på bb-siden i. Finn de riktige produktene.

Rask tilgang til de produktene du trenger for maling av enhver type motor- eller seilbåt. Vis alle produkter. Vi utfører også ombygginger i glassfiber som eksempelvis plattform forlengelser og.


Velkommen til vårt serviceverksted for alle typer båt. En skadet kajakk av kompositt er forholdsvis enkel å reparere. Båten som er omtalt i artikkelen blåste ned fra et tak og fikk slag og.


Bærum Plast AS er leverandør av kvalitets reparasjon og vedlikehold av glassfiberbåter. WEST SYSTEM epoxy til reparasjon og vedlikehold av sine båter. Her viser vi hvordan. Gelcoat reparasjon båt.


Oslo, Padda, Oppegår Drøbak og Son. Mobil båtservice. Reparasjon av små sår og skader i gelcoaten på båt. Vi utfører alt av reparasjon, vedlikehold og restaurering av fritids- og lystbåter i glassfiber.


Gi båten din nytt liv! Vi restaurerer gamle og slitne båtskrog, og gjør.

Alt innen reparasjon, vedlikehold og restaurering av fritidsbåter og lystbåter i glassfiber. Vår spesialitet er fritids- og lystbåter i glassfiber. Dersom det er direkte hull over vannlinja på båten, bør det slipes og lamineres fra begge sider. Quickfix for å plastre igjen lite hull i båten har skapt furore blant.


Det du i praksis har gjort er å fylle hullet med en «plugg» i glassfiber og så har du. Epoxy er suverent til det meste, og også til reparasjon av polyester slik du.


Så vil jeg bruke båten i sommer må vi reparere litt. Når man skal reparere slitte eller bleknede overflater, er det første steget å vaske båten grundig, deretter påføre rensende voks og til slutt påføre en båtvoks av god. Hvis overflaten av båten er skadet, kan det bli nødvendig å sparkle og grunne. Denne videoen viser alle.


Båt produksjonen er nedlagt, men vi utfører fortsatt glassfiber og gelcoat reparasjoner. Vi tilbyr service, vedlikehold og reparasjoner året rundt.


Jeg har satt båten på land og trenger hjelp til å reparere skader i glassfiberen, fikse lekkasjer i lukekarm og rundt vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.