onsdag 31. mai 2017

Bytte trafo selv

Skifte deksel på brytere, stikkontakter og koblingsbokser. Montere og skifte varmeovner hvis de har bevegelig ledning og støpsel. Koble til eller.


Alternativt, er det lett å skifte denne trafoen selv, eller må jeg ha inn en elektriker? Edit: Ved nærmere inspeksjon ser jeg står "For use with 12V. Ikke alle lamper kan skiftes selv. Elektrisk arbeid – lovlige reparasjoner.


Bytte trafo selv

Vet du hva du har lov til å. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Hva kan du gjøre selv ? Det er fult lovlig å bytte deksel selv.


Du sparer strøm på å bytte ut halogenpærene i volts spotlys med LED. Bare bytte den trafoen som sitter der eller gjøre dem om til led spotter.


All installasjon og bytte av faste ledninger, rør, bokser, uttak osv. Da dimmer man etter trafoen, på sekundærsiden. Hvorfor fortsetter LED-lampen å lyse eller blinke den selv om strømmen er slått av?


Jeg ønsker å få byttet en dimmer, som nå lager e. Bytte trafo til downlights. Gjør den ikke det, er det nok best å få en elektroinstallatør til å bytte den. Før eller siden må det aller meste i boligen repareres eller byttes ut. Selv om du har et nyere sikringsskap hvor alt er i tipp topp stan er det lurt å sjekke minst.


Bytte trafo selv

Disse gir mye tryggere lading enn ved bruk av transformator. Du kan selv skifte ut elmateriell slik som ledninger, lampeholdere, støpsler (maks A). Benyttes til glødelamper, 230V halogenlamper eller lavvolt halogen med de fleste typer elektronisk trafo.



Skal du bytte til LED hjemme? V- lampene har en trafo tilkoblet, og dersom du ønsker å sette inn. Strømforsyningen kan være en tradisjonell viklet transformator eller en.


LE kan det fungere greit, selv om det ofte blir litt forskjell mellom pærene. Pls eller annen varmebestandig kabel til dette selv.


Forsøkt å bytte ut trafoen med en ny, og det er strøm inn til den. En gammeldags trådviklet trafo vil levere det den klarer selv ved. Har selv DALI, og litt erfaring innen dette.


Må vel bytte både trafo og spotter for å støtte LED? Du KAN bytte trafo selv, men du har ikke lov til det. Hvis det blir til at du bytter den selv, så ta sikringen før du.


Har fått nevene på en nord amerikansk Mesa Boogie. Kjempe fet og nydelig amp! Problemet er bare at den er 110V. Beregn selv med Smarte Pengers nye lyspærekalkulator.


En del trafoer tilknyttet downlights er uegnet til LED-pærer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.