onsdag 31. mai 2017

Lage spisebord oppskrift

Tre par fikk én uke til å lage hver sin terrasse. Sjekk resultatet her! Benk med oppbevaring, dekket med voksduk. Utebelysning fra. Bord og benk lager du selv i solide materialer.

Perfekt for hagen eller utenfor hytta. Benken med oppbevaring bygger du på en kveld. Planlegg godt, lag presise tegninger.


Kombiner flere funksjoner i ett møbel, for eksempel sittebenk og oppbevaring. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte. Vi vet hva du trenger av materialer og verktøy, og viser deg hvordan du gjør det steg for.


Her finner du flust av oppbevaring til hjemmet ditt – en fleksibel oppbevaring som fungerer i alle rom.

Handle trygt på jotex. Mosawi har gjort om den kjedelige TV- benken til en sittebenk med kurver fra Jysk til oppbevaring. Tv- benk før etter. DIY: Lag en festlig og fargerik girlander til 17.


Lag et enkelt vedskjul selv, for eksempel et som ser ut som dette. Klassisk vedoppbevaring med den ekstra finessen at det er torv på taket. Her viser SnekkerNiklas deg hvordan du bygger en plasstilpasset utebenk med oppbevaring på. Benker til å sitte på og benker til å oppbevare ting i. Velg din benk ut fra dine behov, enten om du vil ha en stilig trebenk eller en praktisk benk med skuffer.


Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Her er lengden på benken 20×cm. Hvis du har lyst til å lage en hjemmelaget hagebenk rundt et tre, kan du se hvordan du kan bygge en slik her: Se byggeveiledning: Bygg en benk rundt et tre. Så enkelt kan du snekre en putekasse selv.


Følg stegene og du har en splitter ny putekasse til oppbevaring. Har du et rom til overs som er vanskelig å innrede? Slik kan du utnytte plassen maksimalt og skape rom til gjester, lek og kos.

Lugano benk med oppbevaring. Håndtaket gir ikke bare gir et flott utseende til benken, det gjør det også enkelt å. Morten Georgsens design reflekterer hans lidenskap for å lage fantastisk. Bygge en benk, gjerne med Ikea- modul som utgangspunkt, og kle denne med eik eller annet passende treslag. Bygge et soverom oppbevaringsbenk er en fin måte å legger til en betydelig mengde praktisk lagringsplass i soverommet ditt.


Men bygger du en sittebenk får du utnyttet plassen og samtidig et sted du kan nyte utsikten fra. Lag den med skuffer som kan trilles ut på gulvet, så får du et. Det sorte under benken er vindsperre. Tenkte at det ikke skulle blåse opp i ræva :) Sikkert unødvendig men sånn ble det bare:).


Du får skuffer til oppbevaring under benken og ikke minst får du et koselig sted man kan sitte lenge. Modulene for benk er fine å bruke både på kjøkkenet og i stua. Stor benk : 181.


Jeg valgte å lage et lokk på begge slik at jeg kan bruke de som putekasser. Vi hjelper deg med anbud på sittebenk. Lage ramme til å legge terrasse og trapp ca m2.


Bygge utendørs sittebenk med oppbevaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.