fredag 30. juni 2017

Bli kvitt små fluer inne

Fluene flyr lett ne men sliter med å komme opp. Plagsomme fluer ? Vi har endelig fått påfyll i fluepapir fra DeLaval! Fly Bag er svært etterspurt og vi har også fått inn disse igjen.


Husflue, stikkflue, spyflue, klegg og bananflue er noen eksempler på fluer som kan oppfattes som plagsomme om det blir for mange av dem. I Norge er vi lite plaget av fluer.


Likevel kan det surre plagsomt mye rundt i boligen om sommeren. I hus og hytter kan det av og til bli mye fluer. Loftsfluer soler seg om våren. Fluene gjør ingen materiell skade på bygninger, men kan være til sjenanse.


Hvordan fjerne bananfluer? Du trenger bare tre ingredienser for å ta knekken på de plagsomme bananfluene. Det er enklere enn du tror. De kan være fryktelig plagsomme. Biter og får tak i blod. Legger egg, og så dør de. Noen kjente fluer er spyfluer, blomsterfluer, klegg, og bananfluer. Fluer er vanlig å få inn i nordiske hjem, men som regel harmløse. Fruktfluer på kjøkkenet er vanlig. Flua vil gjerne spise litt av saltet du har på huden din.


Bli kvitt små fluer inne

Men en annen årsak til at fluer surrer rundt hodet dit, er at du går omkring som en forhøyning i landskapet. VIDEO: Undervisningen ved Valevåg skole i Sveio ble ofte avbrutt på grunn av små, plagsomme, ubudne gjester sist uke. Nå er den plagsomme fluen.


Vi har spist både frokost, middag og kveldsmat her uten en eneste plagsom flue. Om det er posen med vann som er årsaken til at fluene ble.


En plagsom liten flue som, gjerne sammen med flere titalls andre, slår seg ned i alle dine kriker og kroker. Beboerne velger å stenge seg inne på solskinnsdager for å slippe unna de plagsomme fluene. Dette har ført til at Bærum kommune nå har satt.


Flue ” er ikke en systematisk kategori biologer bruker. Insekter med kun ett sett vinger kalles tovinger, og undergruppen vi kaller fluer heter. Disse fluene kommer ofte fra døde dyr, men også møkk og. På disse sidene finner du informasjon om de fluer som oftest forekommer i hus i Norge.


Husflua kan være en plagsom gjest på grunn av sitt store antall. Nå kan du risikere å møte på store svermer av dem på tur i skogen.


Bli kvitt små fluer inne

Hjortelusflua var ukjent i distriktet vårt for bare få år siden. Vi viser deg de beste måtene å fjerne de plagsomme bananfluene på. Bilde av Gjermund Stensrud.


Bli kvitt små fluer inne

Fluer blir sittende fast på en limplate inne i apparatet. Fordelen her er at det ikke blir insektsprut, noe som kan forekomme på gitterapparat når fluene treffer. Unsubscribe from Krissstiane. Rakkestad Avis er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data.


Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene. Dermed synker fluene ned i væsken og drukner. Er du villig til ofre litt rødvin kan du bli kvitt de plagsomme fluene. På min vandring over Island møtte jeg på en god del hissige fluer.


I motsetning til de koselige norske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.